2777
2789
چرااا خیلی قشنگه 😐😂 افق های دور... 😝 

بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌

افق های دور تر از دور 😑

الانم میخوام ب خورشید  نگاه کنم عینکمو بزنم چشمامم اوف نشه😎

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌 افق های دور تر از دور 😑 الانم میخوام ب خورشید  نگاه کن ...

اکی 😂 

بزن حتما نور خورشید جیزه واسه چشمات 😂 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
😎😎😎امضا نمیخوای خواستی بگو  ب چشمام ضد افتاب زدم نگران نباش 😂

امضای شما ب ما نمی‌رسه..‌ 

اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
امضای شما ب ما نمی‌رسه..‌  اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔

😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات 

😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضیم 

الان اومدم تو خونه گفتم عینکو در بیارم بم نگن افتاب بیارم خدمتتون😂😂 بخشیدم 😁

فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣 

واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جبران کنم 

فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣  واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جب ...

ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشون میشع

حالا بعد بت میگم چ جوری جبران کنی عجله نکن😂

😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات  😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضی ...

ممنونمممم 🤣🤣 

اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها بشی شاید بخرم واست 😂😂 

ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشو ...

من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔 

جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو 

فکرمو درگیر کردی 😐💔😂 

ممنونمممم 🤣🤣  اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها ب ...

😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود 

ک ارزش ندارم هااااا صب کن برم جیب بری اگ پولامو باهات نصف کردم😒😒

😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود  ک ارزش ندارم هاا ...

آفلین بچه 😌😂 آدم بیخود کیه!؟ 😐🤣💔 

چه باارزش باشی چه بی‌ارزش پولاتو با من نصف نمیکنی تو 😂😂

من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔  جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو  فکرمو درگیر کردی 😐💔😂& ...

😂😂😂😂😂😂خوبه خودتم میدونی من چقد جذابم از جذابیت زیاد مث سلبریتی ها اخرش دست ب خودکشی میزنم

ک اگ مث من باشی خودتو میکشی هااااا دم در بمون علف زیر پات سبز شع😂خودت ک میدونی کدوم درو میگم