2777
2789
چرااا خیلی قشنگه 😐😂 افق های دور... 😝 

بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌

افق های دور تر از دور 😑

الانم میخوام ب خورشید  نگاه کنم عینکمو بزنم چشمامم اوف نشه😎

🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌 افق های دور تر از دور 😑 الانم میخوام ب خورشید  نگاه کن ...

اکی 😂 

بزن حتما نور خورشید جیزه واسه چشمات 😂 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
😎😎😎امضا نمیخوای خواستی بگو  ب چشمام ضد افتاب زدم نگران نباش 😂

امضای شما ب ما نمی‌رسه..‌ 

اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔 

کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤 
امضای شما ب ما نمی‌رسه..‌  اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔

😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات 

😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضیم 

الان اومدم تو خونه گفتم عینکو در بیارم بم نگن افتاب بیارم خدمتتون😂😂 بخشیدم 😁

فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣 

واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جبران کنم 

فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣  واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جب ...

ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشون میشع

حالا بعد بت میگم چ جوری جبران کنی عجله نکن😂

😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات  😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضی ...

ممنونمممم 🤣🤣 

اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها بشی شاید بخرم واست 😂😂 

ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشو ...

من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔 

جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو 

فکرمو درگیر کردی 😐💔😂 

ممنونمممم 🤣🤣  اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها ب ...

😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود 

ک ارزش ندارم هااااا صب کن برم جیب بری اگ پولامو باهات نصف کردم😒😒

😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود  ک ارزش ندارم هاا ...

آفلین بچه 😌😂 آدم بیخود کیه!؟ 😐🤣💔 

چه باارزش باشی چه بی‌ارزش پولاتو با من نصف نمیکنی تو 😂😂

من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔  جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو  فکرمو درگیر کردی 😐💔😂& ...

😂😂😂😂😂😂خوبه خودتم میدونی من چقد جذابم از جذابیت زیاد مث سلبریتی ها اخرش دست ب خودکشی میزنم

ک اگ مث من باشی خودتو میکشی هااااا دم در بمون علف زیر پات سبز شع😂خودت ک میدونی کدوم درو میگم