ainorrrr مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 10174 عنوان سلام 😁 | مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 106 پست این بار پنجمه ک تعلیق میشم و اینارم با شماره بابام اومدم🙈 به خواسته هام قول رسیدن دادم💗❤ 1402/11/15 | 15:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 چرااا خیلی قشنگه 😐😂 افق های دور... 😝 بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌افق های دور تر از دور 😑الانم میخوام ب خورشید نگاه کنم عینکمو بزنم چشمامم اوف نشه😎 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 تو جواب اینکه گفتم چرا لغو کردی رو ندادیااا 😔🙄😂💔 😑نمیدونی خودت 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 بعله قشنگع نگاه نکن زیادی تموم میشم😌 افق های دور تر از دور 😑 الانم میخوام ب خورشید نگاه کن ... اکی 😂 بزن حتما نور خورشید جیزه واسه چشمات 😂 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 😑نمیدونی خودت چرا عینکو درآوردی 🤣💔 ببخشید 😔 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 اکی 😂 بزن حتما نور خورشید جیزه واسه چشمات 😂 😎😎😎امضا نمیخوای خواستی بگو ب چشمام ضد افتاب زدم نگران نباش 😂 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 چرا عینکو درآوردی 🤣💔 ببخشید 😔 الان اومدم تو خونه گفتم عینکو در بیارم بم نگن افتاب بیارم خدمتتون😂😂بخشیدم 😁 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 😎😎😎امضا نمیخوای خواستی بگو ب چشمام ضد افتاب زدم نگران نباش 😂 امضای شما ب ما نمیرسه.. اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 امضای شما ب ما نمیرسه.. اینجوری که واقعا کور میشی باید ببرم بزارمت سر چهارراه 🤣💔 😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات 😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضیم 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 الان اومدم تو خونه گفتم عینکو در بیارم بم نگن افتاب بیارم خدمتتون😂😂 بخشیدم 😁 فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣 واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جبران کنم کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 فک کردم انقد ندید بدیدی تو خونه ام میزنی 😒🤣 واقعاً!؟؟ لطف بزرگی میکنیااااا فقط بگو چجوری جب ... ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشون میشعحالا بعد بت میگم چ جوری جبران کنی عجله نکن😂 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 😂😂😂ن دیگ ما مرام داریم بزا ی لباسمو امضا میزنم میفرستم برات 😂😂😎😎ی عصا هم برام بخر راضی ... ممنونمممم 🤣🤣 اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها بشی شاید بخرم واست 😂😂 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 ن دیگ خودتو با من اشتباه نگیر😂😂😂شیطونه میگ تو خونم بزنم عینکمو هااااااا ایششش جذاب ندیدن حسوددیشو ... من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔 جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو فکرمو درگیر کردی 😐💔😂 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 ممنونمممم 🤣🤣 اندازه عصا ارزش نداری ولی قول بدی عصا رو قورت ندی که از این عصا قورت داده ها ب ... 😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود ک ارزش ندارم هااااا صب کن برم جیب بری اگ پولامو باهات نصف کردم😒😒 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل
زندگی_جونم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1378 😂😂😂😂😂ن من عصااااااا رو قورت نمیدم عمودی میکنم میفرستم تو حلق ادم بی خود ک ارزش ندارم هاا ... آفلین بچه 😌😂 آدم بیخود کیه!؟ 😐🤣💔 چه باارزش باشی چه بیارزش پولاتو با من نصف نمیکنی تو 😂😂 کاربر آقا 🌚 18 ساله 🗿... دم دنیا گرم!! تا حالاش حال داده... ب من و دوروبریامم دوتا باااال داده..:(( ارادت ی شهر باهامه چراغ خاموش 🌚🖤
دختر__وفادار عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1475 من مث تو باشم خودمو میکشم 🤣🤣💔 جذاب!!؟؟ توووو!!! بروووووووو فکرمو درگیر کردی 😐💔😂& ... 😂😂😂😂😂😂خوبه خودتم میدونی من چقد جذابم از جذابیت زیاد مث سلبریتی ها اخرش دست ب خودکشی میزنمک اگ مث من باشی خودتو میکشی هااااا دم در بمون علف زیر پات سبز شع😂خودت ک میدونی کدوم درو میگم 🦋ی پروانه تو ی دشت پر از گل