2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستم دوتا بچه داشت یکی هم توشکمش  جالبه بچه دومیش ناخواسته بوده و بچه سومی هم ناخواسته  ...

وای خیلی سخته انشاءالله که اون بچه های ناخواسته مرحم درد و غم خوارش باشن

به دنیا اومده؟ شاغلی؟ شوهرت بیمه بود خدا رحمتش کنه ناراحت نشو از سوالام چون لازمه برا زندگی

نه توی هفته ۳۷ بارداریم 

۲۱ سالمه شاغل نیستم شوهرم بله بیمه بود

خدا رفتگانتونو بیامرزه

فامیل ما شوهرش رو توی بارداری درست چند روز قبل زایمانش از دست داد....الان پسرش ۹ سالشه....خیلی سخت گ ...

خدا بیامرزدش بله واقعا خیلی درد سختیه 

خدا پسرشو براش نگه داره لذت خوشبختی رو بچشه

سلام فکر میکردم تاپیک جدید باشه ولی تاریخ رو دیدم. خدا رحمت کنه همسرتون رو. به سلامتی نی نی به دنیا ...

خدا رفتگانتونو بیامرزه ۲۹ دی فوت شدن تاپیک جدیدم از فوت همسرم گذاشتم 

نه هنوز توی هفته ۳۷ بارداریم

خدا رفتگانتونو بیامرزه ۲۹ دی فوت شدن تاپیک جدیدم از فوت همسرم گذاشتم  نه هنوز توی هفته ۳۷ بارد ...

امیدوارم نی نی رو سالم سلامت به دنیا بیاری عزیزم. از اینجای زندگیت به بعد پر از ارامش و شادی باشه و روح همسر عزیزت جنت مکان باشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
امیدوارم نی نی رو سالم سلامت به دنیا بیاری عزیزم. از اینجای زندگیت به بعد پر از ارامش و شادی باشه و ...

ممنونم عزیزم انشاءالله به امید خدا 

خدا رفتگانتونو بیامرزه

نه توی هفته ۳۷ بارداریم  ۲۱ سالمه شاغل نیستم شوهرم بله بیمه بود خدا رفتگانتونو بیامرزه

عزیزم نگران نباش تو خدا رو داری ان شاءالله بچه ات سالم بدنیا بیاد و میشه امید زندگیت

کارای بیمه شوهرت رو انجام بده هرماه حقوق شوهرت رو میریزن به حسابتون  برا خرجی خودت و بچه ات دختر خاله منم این اتفاق براش افتاد بچه هاش بزرگ کرد بیمه هم شد هزینه زندگیشون

بعد از این که بچه ات بدنیا اومد یه کم که بزرگ شد درست ادامه شاغل شو هیچ وقت ناامید نباش و نگو نمیتونم امیدوارم بهترین بیاد تو زندگیت با تولد بچه ات

خیلی مورد اینجوری دیدم یکیش هم همین چند روز پیش شوهرش فوت کرد منتها با دوتا بچه

یادت باشه خدا رو داری سختی هم هست ولی میگذره  

متاسفانه دختر خاله من فاز افسردگی گرفت الان بعد چندسال خوبه ولی اعصاب نداره بد خلق 

امیدوارم آرامش بیاد تو زندگیت شما و بچه تون

خدايا خودت بغلم كن
خدا بیامرزدشون درد خیلی سختیه منم درست روز تصادف همسرم ۶ ماهمو تموم کردم 

خدابیامرزه همسرتون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

عزیزم نگران نباش تو خدا رو داری ان شاءالله بچه ات سالم بدنیا بیاد و میشه امید زندگیت کارای بیمه شوه ...

بله عزیزم امیدم فقط و فقط به اون بالاییه 

و اینکه ازش میخوام بچمو عزیزانمو برام نگه داره با داغ شوهرم ضربه بدی خوردم از این به بد بهم خوشی و سلامت بده 

از شما هم برای حرفای قشنگتون سپاسگذارم🙏