2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33544 بازدید | 331 پست
من و همسرم ۲ سال بود ازدواج کرده بودیم میمردیم واسه هم عاشقشم تا ابد چطور میتونم بچه ای که از وجود م ...

به دنیا اومده؟

شاغلی؟ شوهرت بیمه بود خدا رحمتش کنه ناراحت نشو از سوالام چون لازمه برا زندگی

خدايا خودت بغلم كن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فامیل ما شوهرش رو توی بارداری درست چند روز قبل زایمانش از دست داد....الان پسرش ۹ سالشه....خیلی سخت گذشت بهش فقط می گه خوبه ازش یادگاری دارم و پسرم یادگاریشه....الان حالش بهتره خداروشکر....فامیلا هم خیلی کمک کردن برگرده به روال عادی زندگیش.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

سلام فکر میکردم تاپیک جدید باشه ولی تاریخ رو دیدم. خدا رحمت کنه همسرتون رو. به سلامتی نی نی به دنیا اومد ؟ حال خودتون چطوره 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
با وجودم ميفهمم چي ميگي🥺 اي مادر عاشق داغ ديده لطفا واسه الهه هم دعا بكن دعاي شما حنمت گيراست🙏

الهی که خدا به خاطر این ماه عزیزش درد هر دردمندیو دوا کند 🤲🏻

اصلا من موندم تو كاراي خالق يه زماني تاپيك ميزدي واسه ني ني دار شدن استرس داشتي الان تاپيكت از ...

دقیقا یه زمانی آرزوم بود بچه دار بشم از کسیکه عاشقشم 😭😭😭😭😔

من قبل این بارداری یه بار باردار شدم و سقط شد اصلا قسمت نبوده شوهرمو بچشو ببینه

وقتی فهمیدیم که قراره برای بار دوم پدر و مادر بشیم انگار روی ابرا بودیم 😭😔

شوهرم مثل پروانه دورم میگشت وقتی یادم میاد مث یک مادر دلسوز مث یک پدر مهربان مث یک برادر پشتیبان مثل یک خواهر همدمم بود 

بعضی وقتی از شدت دوست داشتن فکر میکردم همسرمو خودم به دنیا آوردم که انقدر وصله تنمه😭

پسردایی دوست همسرم  تو خاش شهید شدن نظامی بودن  همسرشون چند روز دیگه فارغ میشه

خدا بهشون صبر بده درد بزرگیه انشاءالله بسلامتی بچشونو بغل بگیرنو بزرگ کنن 

منم توی هفته ۳۷ بارداریم 

زن دایییم:)  وقتی6ماه باردار بود داییمو تو تصادف وحشتناک از دست دادیم روزی ک فهمید نزدیک بود ...

خدا بیامرزدشون درد خیلی سختیه

منم درست روز تصادف همسرم ۶ ماهمو تموم کردم 

خدا رحمتش کنه عزیزم دقیقا بالای من ۲۷ دی سکته مغزی کردن رفتن کما و ۶ بهمن فوت شدن بدترین روزاها رو م ...

عزیزم خدا پدرتونو بیامرزه بهتونم صبر بده 

هیچ وقت این حرف و نزن اینو بدون داغ همسرم خیلی خیلی وحشتناکو درد آواره از این بدتر که عاشقشم باشی

خدا به بازماندگانتون سلامتی بدون به این فکر کن که اگه اتفاقی خدایی نکرده واسه همسرتون بیوفته فرزندتونم مث شما بی پدر میشه