2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست
فدات گلم. الان داشتم به شما فکر میکردم . میگفتم این خانم داره زجر میکشه .از دوری شوهرش. منم دارم ...

خدا میدونه که منو شوهرمو چقدر دوسش داشتم و براش جونمو میدادم اونم عشقش از مال بیشتر بود 

اما خب خدا جدامون کرد نمیدونم چه حکمتی داره منو اینجوری عذاب و امتحان داد

افرادی مث شما رم اینطوری خیلیا هستن که از وقتی شوهرم به رحمت خدا رفته مث شما آرزوی مرگ شوهرشونو دارن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من و همسرم ۲ سال بود ازدواج کرده بودیم میمردیم واسه هم عاشقشم تا ابد چطور میتونم بچه ای که از وجود م ...

با وجودم ميفهمم چي ميگي🥺

اي مادر عاشق داغ ديده لطفا واسه الهه هم دعا بكن دعاي شما حنمت گيراست🙏

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

اصلا من موندم تو كاراي خالق يه زماني تاپيك ميزدي واسه ني ني دار شدن استرس داشتي الان تاپيكت از اون زمان غم انگيز تره😭

خالق يكتا كه اينقدر بشر رو سوپرايز ميكني و صد در صد عالمي به اين كه ميدوني چكار ميكني داغ بزرگيه صبر حضرت زينب رو نصيب اين دوست گلمون بكن☝️🤲🙏

از يه ثانيه بعد از خودمون خبر نداريم🥺تو نجاتمون بده عالم بزرگ🤲

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲

زن دایییم:) 

وقتی6ماه باردار بود داییمو تو تصادف وحشتناک از دست دادیم

روزی ک فهمید نزدیک بود بچش سقط بشه 

اما بعدش ازمون دور شد منو پسر داییم الان مث دوتا غریبه ایم باهم اصلا هیچ شناختی از هم نداریم متاسفانه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

صبح جمعه ۲۹ دی بود منو گذاشت خونه مادرم ۵ دقیقه بعد من تصادف کرد (کارمند اداره برق بود سیمبان )

خدا رحمتش کنه عزیزم دقیقا بالای من ۲۷ دی سکته مغزی کردن رفتن کما و ۶ بهمن فوت شدن بدترین روزاها رو میگذرونمم بازداریمم همون موقع فهمیدم همش میگم کاش شوهرم جای بابام مرده بود 😭

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چند سالشه بچه ؟ اگر همش با شماست نوبتی کنید با خواهر شوهراتون

این تاپیک مال خیلی وقت پیشه عجیبه دوباره به روز شده!

۱۸ سالشه.با مادرشوهرم زندگی میکنه ولی خرجش تفریحش خریدش همه چیزش با ماست و هیچ احدالناسی حتی یک لحظه به گردن نمیگیرش.حتی روزی که بچه کوچیک بوده با اینکه همشون بچه کوچیک داشتن اینو با بچه هاشون ی پارک نبردن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستم دوتا بچه داشت یکی هم توشکمش 

جالبه بچه دومیش ناخواسته بوده و بچه سومی هم ناخواسته