2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33546 بازدید | 331 پست

دختر عموم این اتفاق براش افتاد ۵ ماه بعد اینکه بچش دنیا اومد شوهرش بر اثر سرطان فوت کرد

مامایی میخونه الان و خونه پدرشه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر عموم این اتفاق براش افتاد ۵ ماه بعد اینکه بچش دنیا اومد شوهرش بر اثر سرطان فوت کرد مامایی میخو ...

خدا بیامرزدش به دختر عموتونم صبر بده درد خیلی بزرگیه بخصوص اگه عاشق همسرت باشی و خیلی جوون باشی😔

انشاءالله عزیزم پسره

بسلامتی 

ببخشید خانواده شوهرت اذیت که نمی کنن برات.

مثلا بگن تو باعث شدی.پسرمون فوت شد.یا بگن ما هنم سهم الارث می خوایم از دارایی پسرمون و...

اخه خانواده شوهر من من مطمعنم اگه شوهرم بمیرع این حرفها رو میزنن.مطمعنم

بسلامتی  ببخشید خانواده شوهرت اذیت که نمی کنن برات. مثلا بگن تو باعث شدی.پسرمون فوت شد.یا بگن ...

نه چرا باید من باعث بشم عزیز ترین کسم بمیره اولا اونجور آدمایی نیستن بعدشم میدونستم عاشق هم بودیم و من دارم چه زجری میکشم 

خدارو شکر آدمای خوبین 

الان فقط بدترین ضربه بهم نبود همسرمه نمیدونم خدا چه تقدیری رو برام رقم زده😔

نه چرا باید من باعث بشم عزیز ترین کسم بمیره اولا اونجور آدمایی نیستن بعدشم میدونستم عاشق هم بودیم و ...

ایشالا که خیره.

ولی خانواده شوهر من اینجورین الکی دنبال یه بهونه ان که همه چی رو بندازن تقصیر عروسهاشون

از ته دل میخوام که مشکلت حل بشه

فدات گلم.

الان داشتم به شما فکر میکردم .

میگفتم این خانم داره زجر میکشه .از دوری شوهرش.

منم دارم از دست شوهرم زجر میکشم 

عجب زمونه ایه.من بخدا التماسذمیکنم شوهرم رو ببر نمیبره .

شما نمی خواستین برد 

عجب عدالتی خدا دارد