2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33552 بازدید | 331 پست
شرایطشو دارم بخوام جدا شم ازدواج دوممه خاکبرسرم از بعدش میترسم 😔😔 نمیدونم چیکار کنم

میتونی شاغل شی خودت آیندتو بسازی وبرای خودت زندگی کنی اگه هم موقعیت خوبی برات پیش آمد ازدواج کنی من ازدواج اولم بودولی از زندگی سیرم کرد که نتونم به کسی اعتماد کنم

قبلش تو عقد جدا شده بودید یا بعد از عروسی؟شوهرتون قبلش ازدواج کرده بود؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بمیرم‌برای دلت ...برای داغ سختی که رو قلبت نشست...خدا رحمت کنه شوهرت رو که مطمئنا کم سن وسال هم بوده ...

دلم خیلی پره به خاطر بچه همه درد و زدم به دلم داره میترکع میخوام از ته دل فریاد بزنم 😭

شوهرم بدون شک فرشته بود 

جز خدا از کسی انتظار ندارم شوهرمم بیمه بود هر لحظه برای منو پسرم سعی میکرد آرامش فراهم کنه روحش شاد باشه 

اسی بیست سالته؟؟؟ عزیزم امیدوارم خدا بهت صبر بده...چقد بچه ای هنوز و صد البته صبور...واقعا به خودت ...

بله 

الهی آمین واقعا این همه صبر و از خدا دارم منی که برای آوردن یه سفارش غذا هم عجول بودم 

توکل به خدا صبر شما بی نتیجه نخواهد بود صبری کن بدون گله و شکایت پاداش خوبی بگیری از خدا

سه چهار روز اول بی نهایت از خدا شکایتمند بودم خیلی خیلی گله میکردم فقط شوهرمو میخواستم 

تا اینکه بخودم اومدم دیدم چاره جز تسلیم و صبر ندارم برای خداییم و به سویش بر میگردیم 😔

😔😓خدا خودش همه چیو درست کنه...

هنوزم لباساتو بو میکنم....هنوزم من عکسامونو دارمش...تموم خیابونا هستن ولی....دیگه تو خیابون نمیارمش...هنوزم هوا خیس و بارونیه...دیگه گل نمیگیرم از این مسیر...همه شاهدن رفتی از پیش من...دیگه تا قیامت دسامو نگیر☔️