2777
2789
عنوان

فوت همسر😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 33549 بازدید | 331 پست
دقیقا سرنوشت من برای خیلیا آرزو عه وقتی میشنوم دلم کباب میشه میگم خدا حکمتتو شکر 😔😭

عزیزم به این فکر کن الان یه کوچولوی خوشگل چند وقت دیگه میخواد دنیا بیاد . انشالله از این به بعد اتفاقات قشنگی داخل زندگیتون بیوفته که از خوشحالی گریه کنید خدا بهتون صبر بده صبر بر مصیبت خیلی سخته 🌹🌹🌹

😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از همکارام پدرش رو ندیده بود قبل تولدش مرده بود خیلی سخت بود واسه اش با اینکه چهل سالش بود همیشه می‌گفت عکس ها و فیلم های که از شوهرت داری رو نگه دار برای بچه ات وقتی بزرگ شد ذهنیت داشته باشه از پدرش . دوست من شوهر خوبی داشت و به پسر خوب داشت ان شاالله نی نی تو هم بخت خوب داشته باشه .الهی آمین

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

دختر تو بیست سالته هنوز😭😭😭من داده ۲۴ سالم میشه حتی در خودم نمیبینم ازدواج کنم چه برسه همچین غمی😭توروخدا قوی باش برو سرکار بچه رو تو ناز و نعمت بزرگ کن 

برند خودتو بزن آدم بزرگی شو بچتم ازت یاد بگیره

وقتی این حرفارو میشنوم دلم هزار تیکه میشه شوهری که من داشتم با فرشته فرقش نبود راضی بودم همه بود و ن ...

خدا صبرت بده توان تحمل بهت بده حتما مشاوره برو ممکنه افسردگی بگیری به خاطر بچه ات قوی باش

خواهرشوهر خواهرم ی بچه داشت دومی بار دار بود همسرش تصادف کرد الان دوازده ساله بالاسر بچه هاشه ازدواج هم نکرده

همتای مامانم بودم❤

خدا بیامرزدشون مکانشون جنت  جز خدا نمیشه به کس دیگه تکیه کرد امیدم به خداست

توکل به خدا صبر شما بی نتیجه نخواهد بود صبری کن بدون گله و شکایت پاداش خوبی بگیری از خدا

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
وای چرا حرفشو زدین بخدا انرژی منفی اوردین تو زندگیتون اخه دوتا زوج جوون چرا باید این حرفارو بزنن😭😭

همه فکر و خیالش زندگی بعد مرگ بود و همه ی زندگی از همه چیش خانواده اش خودش جونش پولش بخاطر دیگرون گذشت یه فرشته به تمام معنا بود که با تمام وجود پرستشش میکردم و به خودم افتخار میکردم چنین همسری دارم اما تقدیر باهام نساخت😔

عزیزم به این فکر کن الان یه کوچولوی خوشگل چند وقت دیگه میخواد دنیا بیاد . انشالله از این به بعد اتفا ...

دقیقا به این دلخوشم 

انشاءالله که بسلامتی خدا هر چی بخواد همون میشه