من جمعه رابطه محافظت نشده داشتم 2 ساعت بعدش قرص اورژانسی اووسیز 1.5 درصد خوردم کی باید پریود بشم؟ بعد چند روز بی بی چک بزارم برای اطمینان؟ تجربه قرص اورژانسی داشتید؟ مطمعنه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکی از بستگان میگفت قرص های اورژانسی رو پوچ کردن اون خودش با قرص اورژانسی باردار شده بود
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
اگه پریودت منظمه میتونی زمان تقریبی تخمک گذاریتو بفهمی اگه خیلی ازش دوره نترس حامله نمیشی
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ایشون دارو دیگه مصرف نکردن تداخل دارویی بخوره چند وقت بعدش خورده؟ چاق نبودن؟
نه میگفت اورژانسی خوردم
دوستش هم با اورژانسی باردار شده بود
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔