2777
2789
عنوان

خانوما..برای حجم دهی بدن چی خوبه دقیقا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 57 پست

خانوما ممنونم من میخواستم تا جایی که بشه از قرص و اینا استفاده نکنم چون ب نظرم عوارض داره قطعا! 

ولی مرسس از همتون :)))) حتما انجام میدم 

ببخشید من باید برم ولی عصر چک میکنم تاپیک رو :) 

بازم مرسی 

Just a little girl 🗿
ما بدبخت هایی که ابم میخوریم چاق میشبم چطوری متابولیسم بدنمونو بالا ببریم؟😭من واقعا خسته شدم برای ا ...

با درست و ب اندازه خوردن 

ورزش متابولیسم رو بالا میبره و‌ کالری اضافی رو میسوزونه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخمر ابجو از داروخانه بگير براى پوست و مو هم عاليه اشتهات هم باز ميكنه

دارم

چه طوری استفاده کنم

صبح و شب یه دونه قبل صبحانه و شام میخورم 

اشتها دارم

ولی دو قاشق بخورم دیگه سیرم انگار 

از اون طرف معده ام میسوزههه کشنمه 

ولی نمیشه بخورم اصلا

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اره.. اشتباه تایپی بود😐😂

نیست 

خیلی لاغرمممممم

دارم اذیت میشم بخاطرش 

همه بهم میگن لاغر

به نظرم تو بیشتر اذیتی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
نیست  خیلی لاغرمممممم دارم اذیت میشم بخاطرش  همه بهم میگن لاغر به نظرم تو بیشتر اذی ...

اگ اینجوری باشه خب من لاغر ترممم چون قد من ۱۷۵ با وزن ۵۲...  

اوف درک میکنم خیلی تو مخههه مخصوصا نظر بیخود بقیه 

Just a little girl 🗿
خانوما ممنونم من میخواستم تا جایی که بشه از قرص و اینا استفاده نکنم چون ب نظرم عوارض داره قطعا!  ...

بدون قرص و ويتامين خواهرم ٣٢ كيلو بود هر روز روزى ٢ ليوان صبح و عصر👈🏻 شير+مو+خامه+سفيدتخم مرغ خام+كنجد+عسل+اجيل ميكس ميكرد ميخورد الان باسنش خيلى خووووبه 🤦🏻‍♀️

سينه هاش هم بزرگ شد ولى نه به اندازه باسن كلا خوب شد