2777
2789
عنوان

خانوما..برای حجم دهی بدن چی خوبه دقیقا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 57 پست
بايد چاق بشى ٥٢ براى قد شما خيلييي كمه  اشتها دارى؟

من ۱۶۵

وزن ۵۱

لاغرم

اشتها صفر 

چی برا اشتها خوبه

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره غذا خوب میخورم :/ مثلا برنج باشه یه بشقاب میخورم  ولی کلا وزنم تغییر نمیکنه

قرص مخمر ابجو بگير براى پوست و مو هم عاليه جوانه گندم همراه غذات بخور هر روز سيب زمينى اب پز و تخم مرغ اب پز بخور منم چاق شدم سايزم شد ٧٥ هركى ميبينه فكر ميكنه پروتز كردم

متابولیسم بدنت بالاست مثل دوست من 

ما بدبخت هایی که ابم میخوریم چاق میشبم چطوری متابولیسم بدنمونو بالا ببریم؟😭من واقعا خسته شدم برای اینکه وزنم ثابت باشه و بالا تره باید خیلی روزا حتی هیچی نخورم

بله عزیزم با ورزش و تغذیه درست و اصولی میتونید فرم زیبایی به بدن تون بدین  من تقریبا ۱۵ ساله د ...

من که عاشق تاپیک هاتون شدم 

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
ما بدبخت هایی که ابم میخوریم چاق میشبم چطوری متابولیسم بدنمونو بالا ببریم؟😭من واقعا خسته شدم برای ا ...

متاسفانه من اطلاعاتی ندارم که کمکتون بکنم :)

Just a little girl 🗿
ولی ب نظرم وزن شما اولیه نسبت به قدتون  البته نظر منه

اوکیه؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....