2777
2789
عنوان

بچه ها من میخام مهاجرت کنم ولی ...پ

479 بازدید | 31 پست

هیچ چیزی راجبش نمیدونم ‌ چجوری تو پروسه اش قرار بگیرم و اینک زبانم خوب نیست از کجا شروع کنم ؟؟ انگلیسی یاد بگیرم یا زبان دیگه ای؟؟ برنامه دارم تا ۵ سال دیگه رفته باشم 😁😁 انشالله اگ هدا بخواد با همسرم.  

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

فقط پول مهمه .پول ک داشته باشی بقیه اش حله

نه گلم پول مهمه اما همه چیز نیست الیته من پولش رو ۶م ندارم ولی با کار کردن د پس انداز  و فروش زمین و ماشین و خونه میشه جورش کرذ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساده ترین راهههه و کم خرج ترین راه اگر خدا بخواد و تو ایران ممنوع نشه ...اینه که بری امتحان آیلتس بدی

که اگر این مدرک رو داشته باشی یعنی به زبان خارجه انگلیسی مسلط کامل دارم و میتونی مهاجرت کنی اگر این مدرک رو داشته باشی ...که بازم خوده امتحان و یا گرفتن زبان خودش هم وقت گیره هم پول زیاد میخواد 

ساده ترین راهههه و کم خرج ترین راه اگر خدا بخواد و تو ایران ممنوع نشه ...اینه که بری امتحان آیلتس بد ...

ظرف ۵ سال میشه ؟؟ من از صفر شروع کنم ؟ چقد هزینه میخاد تقریبی

کجا مقصدته اسی؟؟؟ منم درحال پیگیری ام اما زودتر مثلا دوسال دیگه حداقل

نمیدونم ولا میگن آلمان خوبه برا کادر درمان ولی من هیچ اطلاعاتی فعلا ندازم و فقظ در حال حاضر نیت ش رو دارم واسه همین میگم ۵رسال طول میکشه حالا شایدم کمتر شذ نمیدونم 

نمیدونم ولا میگن آلمان خوبه برا کادر درمان ولی من هیچ اطلاعاتی فعلا ندازم و فقظ در حال حاضر نیت ش رو ...

دوستی که تگ کردم ااطلاعات کاملی دارند   

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

توسکا اگر اومدین به سوالام پاسخ بدین ممنون میشم

اولا من رشته ام علوم ازمایشگاهی هنور ترم ۴ هستم میخاستم ببینم مهاجرت درسی بهتره برام یا کاری 

دوم اینک زبانم واقعا اکی نیست و از الان باید برم کلاس و موندم چقد طول خواهد کشید پروسه اش

سوم اینک همسرم هم میخان بیان و ما نمیدونیم چجوریه میشه باهم بقت یا نه اون لیسانس نرم افزار ولی هو این حوضه کار نمیکنه 

دیگ اینم میخام بدونم چ کشورهای برا ما مناسب تره 

خلاصه هیچی اطلاعات ندازم پاک پاک اگ لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم 

سلام عزیزم چد سالتونه خودتون و همسرتون؟ تحصیلاتتون چیه؟ بچه دارید؟

من ۲۵ همسرم ۳۴ نه بچه نداریم من دانشجو اوشون لیسانس کامپیوتر نرم افزار 

من ۲۵ همسرم ۳۴ نه بچه نداریم من دانشجو اوشون لیسانس کامپیوتر نرم افزار 

همسرت کی فارغ التحصیل شده؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️