2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ممنونم از حرفات❤️درست میگی واقعا ادم درست من نبود ولی امان ازاین دل لعنتی

به خودت فرصت بده. سرتو با یه چیزی گرم کن.‌وقتی سرتو با یه چیزی گرم کنی یهو به خودت میای و میبینی برات با یه غریبه هیچ فرقی نداره. به آیندت رحم کن. از کجا میدونی تو آینده یه آدم هزار برابر بهتر و مهربون تر و عاشق ترش سر راهت قرار نمیگیره؟

چرا من عادت كه كردم هييييچ الانم به اون روزها ميخندم😂😂😂 ازدواج هم كردم

ای گفتی😂😂

من دو ماه بعد کات نامزد کردم پشماش ریخته بود بقران 

خودمم همین ک با شوهرم مچ شدیم ب اون روزام میخندیدم ک چقد مشنگ بودم😑

میدونی چیه من شاید توی هفت ماه نزدیک ده بار باهاش کات کردم هربار خودشو میکشت و منو برمیگردوند این ...

خسته شدن حتما مارو نمیخان ..کسی ک هی رنجشون میده میخان چیکار

منم تو این ۳ ماه چند بار باهاش کات کردم اینبار بدجور بود طوری ک بهش گفتم من هیچ وقت عاشقت نبودم و از اون موقع ۲۵ روز میگذره و یه تکست هم نداده

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

به خودت فرصت بده. سرتو با یه چیزی گرم کن.‌وقتی سرتو با یه چیزی گرم کنی یهو به خودت میای و میبینی برا ...

اره درسته واقعا 

ولی دله

منطق حالیش نیست 

ولی من همین کارو میکنم

بعضی جاها ازدستم درمیره و دلتنگ میشم

اقا تو چقدر خوبی🤣🤣🤣من هرچی میگی فقط خندم میگیره ۲۰سالمه

قربونت برم ٢٠ سال هنوز كلى راه نرفته دارى اصلا نكير پر قدرت برو كيس بهتر برات پيدا ميشه 

فقط از  طرف مقابل براى خودت بت نساز به بدى هاش فكر كن به ضعف هايى كه داشت اگه خوب و مناسب بود كه كات نميكردى