2777
2789
امیدوارم خیلی زود تموم بشه واقعا

تموم میشه

چند سالتونه؟

این اسمش عشق نیست دلبستگیه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تموم میشه چند سالتونه؟ این اسمش عشق نیست دلبستگیه

۲۰سالمه

اره یه جورایی میشه اسمشو وابستگی گذاشت

من مشکلم این بود که توی تایم بدی باهاش وارد رابطه شدم

دوسال بود دنبالم بود و من اصلا توجه نکردم

تا اینکه پدرم فوت شد و من یک ماه بعد فوت پدرم باهاش اوکی شدم

یه جورایی تو اون شرایط دلخوشیم بود

وقتایی که حالم بد بود میرفتیم بیرون کلی مسخره بازی درمیاورد حالمو خوب میکرد

یه جورایی اینا باعث شد وابستش بشم

خودم میدونم که عاشق واقعیش نیستم

۲۰سالمه اره یه جورایی میشه اسمشو وابستگی گذاشت من مشکلم این بود که توی تایم بدی باهاش وارد رابطه ش ...

پس بعد از ۶ ماه فراموش میکنی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

حالا چرا۶ماه؟

چون ادما تو ۶ ماه عاشق یه نفر میشن 

میکنم هست تو ۶ ماه دل ببندن

و اگه کات کنن ۶ ماه آخر فراموش