2777
2789

من ۶ساله ازدواج کردم به خواست خودمون تا الان بچه دار نشدیم بعدش من از بچه یکی از بستگان تعریف کردم برگشت گف ایشالله خودت بچه دار شی خیلی بهم برخورد فکر کرد من نازام که این حرفو زد😐😐

منظوری نداشته دیده خوشت اومده گفته ایشالا توعم طعم داشتنشو بچشی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدبخت چیزی نگفت تو معلوم نیس چته!

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

چقدر زود همه چی بهتون بر می خوره

شما هم می گفتی ان شاءالله به موقعش

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

نه بابا از رو ترحم نگفته منم دوتا داشتم وقتی ذوق بچه دیگه رو میکردم بعضیاشون میگفتن انشاالله خدا یه بچه دیگه بهت بده

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

چقدرحساسین بیخیال پسرمن ۵ سال بعد عروسیم دنیااومده مامانبزرگ شوهرم بهم یه لباس دادگفت ازکربلا به نیت تواوردم که بچه دارشی فکر میکردمن مشکل دارم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

عزیزم ایشون بی اطلاع هستن که شمابه میل خودت باردارنشدی پس طبیعی هست  اگه همچین فکری کنه ازروی بدجنسی که نگفته شمام بهش توضیح میدادی که بخاطر یه سری دلایل فعلا بچه نمیخای

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...