2777
2789

الان تو  ۵ هفته ام تقریبا دلم درد میگیره تا نافم بد خوب میش بد باز میگیره انگار پریود میخوام بشم یا پریودم راستی اول بارداری چ میخورید ؟ قرص مکمل منظورمه

اولش فقط فولیک اسد و ویتامین د ۱۰۰۰  آره دردهای ملایم طبیعیه رحم داره به وضعیت جدیدش عادت می ک ...

دل دردم همش میترسم یبارم سقط داشتم همش میگم اخه طبیعی چند هفته رفتی واس سونو قلب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش طبیعیه ولی بازم ب دکترت بگو منم از اول بارداری دل درد داشتم طول سرویکسم کمه مکملم ویتامین دی اس ...

طول سرویکسم کی اندازه میگیرن؟  ببین من ی سقط داشتم بارداری پوچ اصلا سر اون اونجوری نبود تکرار ادرار داشتم اینسری تکرار ادرار ندارم ولی دلدرد خیلی دارم 

طبیعیه بیشتر استراحت کن هر روز سوره حجرات بخون 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
طول سرویکسم کی اندازه میگیرن؟  ببین من ی سقط داشتم بارداری پوچ اصلا سر اون اونجوری نبود تکرار ا ...

از من دیر شده بود سونو انومالی مشخص شد طول سرویکسم کمه هفته ۱۸ سرکلاژ کردم ولی از بعضیا تو سونو ان تی مشخص میشه بستگی ب دکتر داره