2777
2789
عنوان

زنان قوی و قدرتمند

367 بازدید | 14 پست

سلام بنطرتون وقتش نرسیده تغییر کنین ؟؟

شاید توزندگی مشکل و ایراد از  ی جای کارخودمونه وقتش نیس درستش کنیم تازندگیمون قشنگ بشه شوهرمون تغییرکنه . شاید رفتارماعه ک ب این روز افتادیم نمیگم   مقصر صد درصدی شاید ولی با تغییر کوچیکت ورق برگرده و زندگیت روشن بشه   ارزش امتحان رو نداره؟؟؟ لطفا بیاین تواین وصعیت های سخت کنارهم باشیم و ب هم حال خوب و مثبت هدیه بدیم   اجازه ندیم پیر بشیم شکسته بشیم منم ی ادم معمولیم فقط دلم میخاد زندگیامون تغییرکنه دوس ندارم تاپیکایی رو ببینم ک خیانت دیدن نمیخام ماهم یکی از کسایی باشیم ک تامیکای منفی میزنیم و این همش ب خودمون بستگی داره وقتشه کمک هم کنیم  تمرین کنیم برای ارامش و شاد بودن لطفا  بهم کنین 😍🤩 اگ میتونین تاپیک رو دنبال کنین اگ هم سخته براتون ایتا  گروه بزنیم .  فرزندانمون همسرانمون نیاز دارن ب زنی شادو قوی و قدرتمند  ن یک زن افسرده مامیتونیم زندگیمون رو تغییر بدیم در مسیر خوشبختی🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای همجین تاپیکایی خالیه توسایت.احسنت

منم  ارزومه زنان سرزمینم شاد باشن تروخدا تاپیک بزنین انرژی مثبت بدین ب همدیگه شاید  خیلی اتفاقا باشه توجهان ولی  مانباید خودمونو ببیازیم ماباید  باهم متحد بشیم  تابتونیم ارامشو ب خونه هامون بیاریم 😍😃

منم هستم دلم میخاد به گذشته برگردم مثل اون روزا شاد و سر زنده باشم 

نیاز نیس ب گذشته برگردی باید ی اینده داشته باشی روشن تر از گذشته و امروزت الان وقتشه ‌ک  حالتوخوب کنی😁🤩

اول از هرچیز باور داشته باش خدایی هست 

خدایی ک  همیشه کنارمونه سعی کنین هروز فقط ۵ دقیقه چشماتون رو ببندین صبح ک بیدار میشین و بهش فک کنین   ب این فک کنین ک کنارتونه بغلتون  ب خوبیاش فک کنین محاله خدا  معجزه هاشو نشونت نداده باشه  گاهی وقتا سرچ کنین جاهایی ک خیلییی قشنگه رو تو ذهنتون موقع شکرگزاریش تصورش کنین 😍خداخیلی زیباس خیلی قشنگه . الان وقتشه چشماتون رو بازکنین و باخودتون بگین   خدای قشنگم امروز من از همه بدی ها رد میشم خدای قشنگم امروز  هیچ چیز جهانت نمیتونه حالمو بد کنه   پرودگارا منو یک زن قوی افریدی و میتونم   هروزمو قشنگ بسازم من میتونم همه چیزو تغییر بدم و تلاش میکنم تا زندگی داشته باشم که باعث افتخار و سربلندی اول خودم و بعد خانواده ام  باشم خداواندا من بهترینم 🤗 امروز اجازه ندید هیچ چیز ناراحتتون کمه ب زور اهنگ شاد گوش کنین بزور سمت اتفاقای خوب برین  بزارین جهان عادت کنه ک  حال خوب نیاز داری  هرچی اتفاق منفیه بزور دورش کن توحق نداری ناراحت باشی یا غصه بخوری😍پس تمرین اول  استقبال از اتفاقای خوبه تاحالمون خوب بشه  هرکی خاس ناراحتت کنه نزار حرفشو تموم کنه و بهش بگو تونمیتونی حالمو امروز خراب کنی بزار یاد بگیری تواون ادمی نیستی ک  ب این راحتیا از پابیفتی قوی باش 🤗

حال خوب بها اره من میدونم اینو شاید یکی دونفر بازدید کنن از تاپیکم . ولی من برای حال خوبم تمرینم و میزارم . اینقد تاپیکمو ادامه میدم شاید ی نفر حالش خوب بشه😍

کی گفته زن بودن فقط کارخونس بچه داریه؟من ی زن قوی ام من هروز صب ک بیدارمیشم ورزش میکنم   چون خودم و سلامتیمه ک الویتمه  بهانه برای ورزش نداریم چون توخونه هم میشه ورزش کرد 😍 وقتشه خودمونو تکون بدیم ما لایق بهتریناییم   بچه من ب ی مادرپرانرژی نیاز داره شوهرمن ب ی زن  کامل نیاز داره  ماباید درکنارکارهامون ب خودمونم برسیم چون بخودمون برسیم کاریه ک برای خودمون انجام میدیم مااهنگ گوش میدیم میرقصیم  ورزش میکنیم  باید شاد زندگی کنیم .  خانما صبحا زود پاشین دوسه روزه عادت میشه واستون لطفا از وقتتون استفاده کنیم🤩 صب ک پامیشین ۵ دقیقه شکرگذاری با چشمای بسته .  پاشین‌صورتتون  بشورین یا دوش بگیرین  مسواک بزنین موهاتونو بالا ببندین  ی رژ  خوشگل بزنین   ی ابرسان  چاییتونو دم کنین خوشگل ترین ظرفارو برا خودتون استفاده کنین  لطفا فرشهاتون رو نپوشونین ازشون لذت ببرین مبلاتون رو کاور نکشین ارشون لذت ببرین تروخدا😍 بزارین زندگی کنین 😘

لطفا ورزش کنین  لطفاااااورزش باعث میشه شادباشین حالتون خوب باشه  من اینایی ک مینویسم تجربه کردم بخدا گاهی وقتا تجربه بهترین مشاور و بهترین راهنماعه واستون 🤩  سیاست داشته باشین گاهی وقتا بی هوا حتی اگ شوهرتونم جفتتونه  ی دوست دارم پیامک کنین براش    اگ‌ هم  دوست  پسرتونه یه دوست دارم خالی اونو‌میکشونه سمتت (اینو کسی میگ دوست مسرو ب شوهر تبدیل کرد)😍خخخخ شوخی بود ولی بخدا محبت محبت  میاره😍😘امیدوارم استفاده کنین فقط نیتم تغییردادن زندگیتونه 😍دیر بجنبین   قوتتون از دست رفته ب خودتون بیاین تلاش کنین براخودتون😍🤩

من با گوش دادن موسیقی و دیدن سریال و پیاده روی به خودم انرژی میدم

عالیه  سعی کنین هرچیزی ک ناراحتتون میکنه  میتونه ی پیج انرژی منفی باشه میتونه ی اهنگ باشه ازش دور بشین