2777
2789
عنوان

زنان قوی و قدرتمند

367 بازدید | 14 پست

سلام بنطرتون وقتش نرسیده تغییر کنین ؟؟

شاید توزندگی مشکل و ایراد از  ی جای کارخودمونه وقتش نیس درستش کنیم تازندگیمون قشنگ بشه شوهرمون تغییرکنه . شاید رفتارماعه ک ب این روز افتادیم نمیگم   مقصر صد درصدی شاید ولی با تغییر کوچیکت ورق برگرده و زندگیت روشن بشه   ارزش امتحان رو نداره؟؟؟ لطفا بیاین تواین وصعیت های سخت کنارهم باشیم و ب هم حال خوب و مثبت هدیه بدیم   اجازه ندیم پیر بشیم شکسته بشیم منم ی ادم معمولیم فقط دلم میخاد زندگیامون تغییرکنه دوس ندارم تاپیکایی رو ببینم ک خیانت دیدن نمیخام ماهم یکی از کسایی باشیم ک تامیکای منفی میزنیم و این همش ب خودمون بستگی داره وقتشه کمک هم کنیم  تمرین کنیم برای ارامش و شاد بودن لطفا  بهم کنین 😍🤩 اگ میتونین تاپیک رو دنبال کنین اگ هم سخته براتون ایتا  گروه بزنیم .  فرزندانمون همسرانمون نیاز دارن ب زنی شادو قوی و قدرتمند  ن یک زن افسرده مامیتونیم زندگیمون رو تغییر بدیم در مسیر خوشبختی🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای همجین تاپیکایی خالیه توسایت.احسنت

منم  ارزومه زنان سرزمینم شاد باشن تروخدا تاپیک بزنین انرژی مثبت بدین ب همدیگه شاید  خیلی اتفاقا باشه توجهان ولی  مانباید خودمونو ببیازیم ماباید  باهم متحد بشیم  تابتونیم ارامشو ب خونه هامون بیاریم 😍😃

منم هستم دلم میخاد به گذشته برگردم مثل اون روزا شاد و سر زنده باشم 

نیاز نیس ب گذشته برگردی باید ی اینده داشته باشی روشن تر از گذشته و امروزت الان وقتشه ‌ک  حالتوخوب کنی😁🤩

اول از هرچیز باور داشته باش خدایی هست 

خدایی ک  همیشه کنارمونه سعی کنین هروز فقط ۵ دقیقه چشماتون رو ببندین صبح ک بیدار میشین و بهش فک کنین   ب این فک کنین ک کنارتونه بغلتون  ب خوبیاش فک کنین محاله خدا  معجزه هاشو نشونت نداده باشه  گاهی وقتا سرچ کنین جاهایی ک خیلییی قشنگه رو تو ذهنتون موقع شکرگزاریش تصورش کنین 😍خداخیلی زیباس خیلی قشنگه . الان وقتشه چشماتون رو بازکنین و باخودتون بگین   خدای قشنگم امروز من از همه بدی ها رد میشم خدای قشنگم امروز  هیچ چیز جهانت نمیتونه حالمو بد کنه   پرودگارا منو یک زن قوی افریدی و میتونم   هروزمو قشنگ بسازم من میتونم همه چیزو تغییر بدم و تلاش میکنم تا زندگی داشته باشم که باعث افتخار و سربلندی اول خودم و بعد خانواده ام  باشم خداواندا من بهترینم 🤗 امروز اجازه ندید هیچ چیز ناراحتتون کمه ب زور اهنگ شاد گوش کنین بزور سمت اتفاقای خوب برین  بزارین جهان عادت کنه ک  حال خوب نیاز داری  هرچی اتفاق منفیه بزور دورش کن توحق نداری ناراحت باشی یا غصه بخوری😍پس تمرین اول  استقبال از اتفاقای خوبه تاحالمون خوب بشه  هرکی خاس ناراحتت کنه نزار حرفشو تموم کنه و بهش بگو تونمیتونی حالمو امروز خراب کنی بزار یاد بگیری تواون ادمی نیستی ک  ب این راحتیا از پابیفتی قوی باش 🤗

حال خوب بها اره من میدونم اینو شاید یکی دونفر بازدید کنن از تاپیکم . ولی من برای حال خوبم تمرینم و میزارم . اینقد تاپیکمو ادامه میدم شاید ی نفر حالش خوب بشه😍

کی گفته زن بودن فقط کارخونس بچه داریه؟من ی زن قوی ام من هروز صب ک بیدارمیشم ورزش میکنم   چون خودم و سلامتیمه ک الویتمه  بهانه برای ورزش نداریم چون توخونه هم میشه ورزش کرد 😍 وقتشه خودمونو تکون بدیم ما لایق بهتریناییم   بچه من ب ی مادرپرانرژی نیاز داره شوهرمن ب ی زن  کامل نیاز داره  ماباید درکنارکارهامون ب خودمونم برسیم چون بخودمون برسیم کاریه ک برای خودمون انجام میدیم مااهنگ گوش میدیم میرقصیم  ورزش میکنیم  باید شاد زندگی کنیم .  خانما صبحا زود پاشین دوسه روزه عادت میشه واستون لطفا از وقتتون استفاده کنیم🤩 صب ک پامیشین ۵ دقیقه شکرگذاری با چشمای بسته .  پاشین‌صورتتون  بشورین یا دوش بگیرین  مسواک بزنین موهاتونو بالا ببندین  ی رژ  خوشگل بزنین   ی ابرسان  چاییتونو دم کنین خوشگل ترین ظرفارو برا خودتون استفاده کنین  لطفا فرشهاتون رو نپوشونین ازشون لذت ببرین مبلاتون رو کاور نکشین ارشون لذت ببرین تروخدا😍 بزارین زندگی کنین 😘

لطفا ورزش کنین  لطفاااااورزش باعث میشه شادباشین حالتون خوب باشه  من اینایی ک مینویسم تجربه کردم بخدا گاهی وقتا تجربه بهترین مشاور و بهترین راهنماعه واستون 🤩  سیاست داشته باشین گاهی وقتا بی هوا حتی اگ شوهرتونم جفتتونه  ی دوست دارم پیامک کنین براش    اگ‌ هم  دوست  پسرتونه یه دوست دارم خالی اونو‌میکشونه سمتت (اینو کسی میگ دوست مسرو ب شوهر تبدیل کرد)😍خخخخ شوخی بود ولی بخدا محبت محبت  میاره😍😘امیدوارم استفاده کنین فقط نیتم تغییردادن زندگیتونه 😍دیر بجنبین   قوتتون از دست رفته ب خودتون بیاین تلاش کنین براخودتون😍🤩

من با گوش دادن موسیقی و دیدن سریال و پیاده روی به خودم انرژی میدم

عالیه  سعی کنین هرچیزی ک ناراحتتون میکنه  میتونه ی پیج انرژی منفی باشه میتونه ی اهنگ باشه ازش دور بشین