2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم فحش داد😟

| مشاهده متن کامل بحث + 5677 بازدید | 123 پست
میای حرف دلتو اینجا بزنی اروم سی بدتر میشی،هزارنفر هستن که قضاوتت میکنن ،اره من بی سیاستم چون توی سن ...

الان ۱۶ سالته ؟حیف شدی واقعا منم مث توبودم ۱۲ سالگی ازدواج کردم ۱۸سالگی بایه بچه جداشدم من درکت میکنم

وقتی مست می‌کنه جلوی بقیه میزنه تو دهنم باید ساکت بشینم؟وقتی کلید ماشینو برمیدارد سریع می‌ره مگه من ...

یه ماشین میگرفتی میرفتی خونت.

قطعا تازه ازدواج کردی و سنت هم کمه. وگرنه اینجور بحثا اونم خونه پدرشوهر اصلا کار درستی نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم کامنت اولت بخون خودت گفتی من باهاش جروبحث کردم چون تولدم نبوده ودیر اومده خونه شما میتونستی ...

از صبح ساعت نه رفته بود تا ده شب کیک گرفته بودیم که تولد بگیریم ساعت شیش زنگ زد که کیک رو بیارید بیرون دارم میام تولد بگیریم هرچی نشستیم دیدیم نیومد ،هرچی زنگ می‌زدیم جواب نمیداد،وقتی اومد مست و پاتیل بود رو پاش نمی‌توانست وایسه منو اون تو حیاط بودیم گفتم چرا دیر کردی انقد چرا گوشی برنمی‌دارد چرا مستی اونم زد تو دهنم شما بودی چیکار میکردی ؟دهنمو میسبستم؟

دیگه بازم دیروز بحثمون شد گفتم برادرت بهم فحش میداد تو کجا بودی شوهرم گفت حقت بوده باید می‌زده تو ده ...

همونجا که سر رسیدی فحش شیک و مجلسی به برادر شوهرت ندادی نزدی دهنش پر خون شه حقتهههه

اولا دعوا هاتونو نگه دارین خونه خودتون

دوما یبار برادر شوهر قهوه ای کنی لال میشه بتمرگه سرجاش

واقعا درکتون نمیکنم واقعا نمیفهمم چرا منتظری شوهر پشتت باشه؟ مگه تو زبون نداری ضعیفی؟ برادر شوهر غلط می‌کنه با هفت جد ابادش تورو بزنه

از اول که خفه میشین هر چی میگن جواب نمیدین که زشته زشته اخرش میرسه به اینجا😒♥️

عزیزم توکه سنت خیلی کمه من‌هم سن الان تو ازدواج کردم ۱۶سالگی خیلی مشکل داشتم الانم دارم ولی دیگه بخاطر بچه تحمل کردم الان ۳۰ سالمه  فقط یه خواهشی ازت دارم الان بچه دارنشو که بعدمجبورشی پای بچت بسوزی هرکاری هم که کرد فقط بسوزی بسازی اگه میبینی تحمل نداری ازالان فکری بحال خودت کن این مردا هرطور باشن همینجوری میمونن مخصوصا که توالان سنی نداری سیاستی هم نداری 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792