2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم فحش داد😟

| مشاهده متن کامل بحث + 5677 بازدید | 123 پست
اخه چرا اینقد رفتاربچگونه میکنید چندسالته؟جلوی خونواده شوهر جروبحث میکنی مث بچه ها قهرمیکنی میرفتی خ ...

وقتی مست می‌کنه جلوی بقیه میزنه تو دهنم باید ساکت بشینم؟وقتی کلید ماشینو برمیدارد سریع می‌ره مگه من میتونم باهاش برم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت اون مرده هرکاری دلش بخواد می‌کنه گفتم شما که مردین هرغلطی بخواین می‌کنین ما زنا هستیم که بدبختیم ...

حداقل اگ فوش های برادر شوهرت شنیدی به روت نمیاوردم حرمت ها نمیشکست

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دیگه بازم دیروز بحثمون شد گفتم برادرت بهم فحش میداد تو کجا بودی شوهرم گفت حقت بوده باید می‌زده تو دهنت،من خیلی ناراحتم که پشتم نیست،میخوام باهاش حرف بزنم ،نمیدونم وقتی اومد خونه بهش بگم یا توی پیام

تنها چیزی میتونم بگم بچه دار نشو تا چند سال 

به نفع خودتونه اول بعد بقیه

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی مست می‌کنه جلوی بقیه میزنه تو دهنم باید ساکت بشینم؟وقتی کلید ماشینو برمیدارد سریع می‌ره مگه من ...

ببین گلم کامنت اولت بخون خودت گفتی من باهاش جروبحث کردم چون تولدم نبوده ودیر اومده خونه شما میتونستید تحمل کنید توخونه خودتون سنگاتون وابکنید وقتی بهمدیگه جلوی دیگران توهین میکنید ب بقیه هم جرعت اینکارو میدین 

سرسنگین باش، اصلا باهاش حرف نزن

اگه دست روت بلند کرده حتما با خانواده ات در میون بزار، به طرفداری پدرشوهرت دل خوش نکن

از اول هم باید ساکت میموندی تا برگردید خونه، مستیش بپره، بعد سرسنگین برخورد میکردی، تا خودش ازت بپرسه چته

دیگه بازم دیروز بحثمون شد گفتم برادرت بهم فحش میداد تو کجا بودی شوهرم گفت حقت بوده باید می‌زده تو ده ...

هیچوقت برای حرف های مهم پیام نده

تجربه ثابت کرده

با آرامش و منطقی رودر رو صحبت کن

البته وقتی شوهرت اومد داخل خونه با روی خوش برو استقبال بعد یه چای یا شربت و بعدش شام خوشمزه

بعدش با لبخند و ظاهر خوب و شیک خیلی ملایم و بدون هیچگونه اخم و تخم، حرفاتو بزن

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

میای حرف دلتو اینجا بزنی اروم سی بدتر میشی،هزارنفر هستن که قضاوتت میکنن ،اره من بی سیاستم چون توی سن دوازده سالگی مجبور شدم ازدواج بکنم و الان که شونزده سالمه هزارتا درد دارمو دریغ از یه گوشی که بشنوه دردامو

میای حرف دلتو اینجا بزنی اروم سی بدتر میشی،هزارنفر هستن که قضاوتت میکنن ،اره من بی سیاستم چون توی سن ...

وا، شوخی میکنی؟ ۱۲ سالگی ازدواج کردی؟ شوهرت چند سال ازت بزرگتره؟ اونم بچه سنه انگار