سلام خانوما خواهش میکنم بهم کمک کنید،پنشجبنه دوهفته پیش خونه مادرشوهرم بودیم با شوهرم سر اینکه چرا از صبح تا شب منو ول کرده در صورتی که تولدم بوده و ساعت ده شب برگشته دعوای شدید کردیم،شوهرم هم منو ول کرد رفت خونه ،تنها کسی که پشتم بودو حالمو خوب کرد پدر شوهرم بودم، فرداش شوهرم گوشت خریده بود آورده بود تا درست کنه برای صبحونه،منم از توی خونه بیرون نیومدم مادرشوهرم رفت بهش گفت زنت باهات قهر کرده اونم گفت من اومدم اون باید بیاد پیشم سلام کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه بازم دیروز بحثمون شد گفتم برادرت بهم فحش میداد تو کجا بودی شوهرم گفت حقت بوده باید میزده تو دهنت،من خیلی ناراحتم که پشتم نیست،میخوام باهاش حرف بزنم ،نمیدونم وقتی اومد خونه بهش بگم یا توی پیام
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
میای حرف دلتو اینجا بزنی اروم سی بدتر میشی،هزارنفر هستن که قضاوتت میکنن ،اره من بی سیاستم چون توی سن دوازده سالگی مجبور شدم ازدواج بکنم و الان که شونزده سالمه هزارتا درد دارمو دریغ از یه گوشی که بشنوه دردامو