2777
2789
عنوان

برادر شوهرم بهم فحش داد😟

| مشاهده متن کامل بحث + 5677 بازدید | 123 پست
هنوزم که هنوزه بهم تیکه میندازه، منم کلا باهاش قطع رابطه کردم.از آدمای سمی هرچی دورتر باشی به نفعته ...

از رو نمیره؟

چه پوست کلفت😐😐😐

الان خوبن باهم

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
از رو نمیره؟ چه پوست کلفت😐😐😐 الان خوبن باهم

خیلی بهتر شدن نسبت به دوران عقد ولی هنوزم جاریم بچس،الان ۱۸ سالشه و‌هنوز عاقل نشده کامل.گهگاهی کتکش میزنه برادرشوهرم ولی به شدت اون موقع ها نه دیگه

شایدم خوب نشدن و من بی خبرم.چون کلا قطع رابطم، اون‌چندباری هم که شنیدم از زبون بقیه بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بهتر شدن نسبت به دوران عقد ولی هنوزم جاریم بچس،الان ۱۸ سالشه و‌هنوز عاقل نشده کامل.گهگاهی کتکش ...

یکی از نزدیکانم 21 سالشه اینقدر بچه است و کارهاش غیرمنطقیه آدم خنده اش میا بگه براش خواستگار اومده

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    
یکی از نزدیکانم 21 سالشه اینقدر بچه است و کارهاش غیرمنطقیه آدم خنده اش میا بگه براش خواستگار اومده

برادرشوهرم راضی نبوده، شوهرم میگه خواهرام به زور دامادش کردن.هی میگفت آخه اون بچس چی داره و فلان. تو عقدم همش مینالید به مامانش میگفت بدبختم کردین.من تا ازین بچه یه زن عاقل دربیارم پیر میشم.دختر داییشونه.من که دلم واسه برادرشوهرم میسوزه.هیچی از زندگی نفهمید.همیشه خدا از دست زنش حرص خورد. آخه علاوه بر بچه بودن هزار مشکل دیگه هم داره.حسود، دروغگو، خبرچین و...

چند ماه پیش الکی گفت بچه سقط کردم،بعد ۲۰ روز تستش مثبت شد همه فهمیدن دروغ گفته.هنوزم میگه نه سقط کردم.سقط کنی بعد ۲۰ روز چجوری حامله ای؟