2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 147 پست

برنامه آدم و حوا رو نصب کن برادر دوست من با این برنامه ازدواج کرد 

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی ایشون سنی ندارن...  شرایطشونم اوکیه...  و از همه مهم تر ی فرد عاقل و بالغن...

مردی که تقریبا داره میره تو 36 سالگی باید دختر بالای 30 سال بگیره. نه دختر 20 ساله. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

البته همش بستگی به قسمت هم داره ها

من خیلی خواستگار داشتم ک فاصله سنیمون بالای ۷ سال بود

همرو رد میکردم خوشم نمیومد سن زیاد

ولی همسرم ک تفاوت سنیمون ۱۰ سال بود واقعا ب دلم نشست😅

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

اخه خودم۳۴هستم. اون اگه بالای۳۰باشه برا آینده و بچه داریو اینا ریسک نیس؟

نه آقا هیچ مشکلی نیست 30 سال که سنی نیست الان من خیلی ها رو دیدم که نزدیک به 40 سالشونه و بچه دار شدن بدون هیچ مشکلی 

اونایی که میگفتن مرد نباید زیر سی ازدواج کنه کجا هستن؟  نظر شما محترمه

من نگفتم مرد زیر 30 سال ازدواج نکنه. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نه آقا هیچ مشکلی نیست 30 سال که سنی نیست الان من خیلی ها رو دیدم که نزدیک به 40 سالشونه و بچه دار شد ...

از نظر علمی بالای سی و پنج خطر داره  چون بچه ممکنه سندروم دان  بشه. اینجوری هم اختلاف سنی هر دوشون با بچه زیاد میشه و نمیتونن همدیگرو درک کنن.