۳۴سالمه. تا الان برا هر دختری رفتم فقط با تلفن گفتن نه. چون سنم بالا رفته اگه کیسی پیدا شد نامزدیو عقد باید چمدت باشه؟ چون از آشنایی تا نامزدیو عقدو عروسی۳۶سالو هم رد میکنم
اشکال شما همین هست که با ۳۵ سال سن دنبال زن ۲۰ ساله ترگل و ورگل می گردید و بهونتونم سن هست که اصلا از لحاظ علمی حرفتون غلط هست. کی گفته اختلاف سنی حداقل ۷ سال؟ اختلاف سنی ۴_۵ سال بهترین حالتشه! اون خانم ها هم که به شما بابت سن جواب رد دادن واقعا زرنگی کردن. به فامیل و آشنا بسپرید از دوست و....براتون خانم حداقل ۲۶ ۲۷ ساله پیدا کنن. اگرم بابت سن باوروری نگرانید ریسک بالای ۴۰ سال هست نه ۳۰ سال.
عزیزان نینی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
برنامه واسطه گری هستش دخترا و پسرا فرم پر میکنند و پسرا برحسب شرایط خودشون فرم ها رو نگاه میکنن معیارهای دخترا رو میبینن و درخواست وساطت میدن دختر فرم پسر رو نگاه میکنه اگر شرایط پسر رو پذیرفت قبول کرد شماره مادر دختر رو ب مادر یا خواهر پسر میدن و بقیه مراحل خواستگاری در ضمن نه دختر عکس شما رو میبینه نه پسر
میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺