۳۴سالمه. تا الان برا هر دختری رفتم فقط با تلفن گفتن نه. چون سنم بالا رفته اگه کیسی پیدا شد نامزدیو عقد باید چمدت باشه؟ چون از آشنایی تا نامزدیو عقدو عروسی۳۶سالو هم رد میکنم
از نظر علمی بالای سی و پنج خطر داره چون بچه ممکنه سندروم دان بشه. اینجوری هم اختلاف سنی ...
بالای 30 سال سن ایده آل برای بچه دار شدن نیست ولی سندیت علمی هم وجود نداره که بالای 30 سال بچه حتما سندرم میشه الان علم به شدت پیشرفت کرده و قبل از بارداری و در حین بارداری از خیلی از بیماری ها جلوگیری میشه مگه زمان قدیمه که میگن دختر بالای 30 سال ترشیده است و دیگه نمی تونه ازدواج کنه به خودم 36 سالمه و تازه 5 ساله که ازدواج کردم روش زندگی ها تغییر کرده با احترام به هیچ عنوان حرفتون رو قبول ندارم
یا میگردی یه دهه هفتادی پیدا میکنی یا میری بایکی دوست میشی تو سه ماه آشنایی بزار بعد برو خواستگاریش 😳خب معلومه دهه هشتادی ازدواج نمیکنه با سن تو☹ اصلا شما پسرا چرا همش دنبال ده سال کوچیکترین
تو فامیلو آشنای ما نیس دهه هفتادی.اکثرا ازدواج کردن
خب با یه نفر دوست شو شناخت پیدا کن بهش اگه دیدی اوکیه برو خواستگاریش سنت هم خیلی نیست نترس ولی خب دهه هفتادی انتخاب کردن بهتره امیدوارم امسال با کسی که میخوای ازدواج کنی