۳۴سالمه. تا الان برا هر دختری رفتم فقط با تلفن گفتن نه. چون سنم بالا رفته اگه کیسی پیدا شد نامزدیو عقد باید چمدت باشه؟ چون از آشنایی تا نامزدیو عقدو عروسی۳۶سالو هم رد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا درک و شعور طرف مقابل هم نمیخوره به ایشون در اون صورت !
البته ما دنبال دختر سن پایین فقط ظاهری پسندیده بود برادرم ی چند روزم آشنایی باهم حرف زدن که دختره حرفی از انتظاراتش نزده بود و موافق حرفهای برادرم بودبعد عقد خودشونو نشون دادن در صورتی ک میتونس قبل عقد صادق باشه ک ن خودش ن برادرم تجربه تلخ نداشته باشن
نه والا الان سن ازدواج خیلی جاها همینه برا دختر و پسر، طرف ۳۰ سالشم که باشه انشاالله تا ۴،۵ سال بعدم حتی بچه دار بشین باز ۳۵ ساله است الان ۴۰،۴۲ سال دارن بچه دار میشن
مشخصه افتادی دنبال دهه هشتادیا و دخترای زیر ۲۵ سال که ردت کردن مشکل شما مردا دقیقا همینه بیش از حد اعتماد به نفس دارین بهونه اتونم توانایی بچه دار شدنه که کاملا دلیل مضحکیه چون الآن نازایی تو رنج بیست سال بیشتره درصورتیکه خانومای سن بالا زودتر بچه دار میشن از طرفی ۵۰ درصد دهه هفتادیا مجردن ولی شما دنبال بچه ی حرف گوش کن میگردی که رو حرفت حرف نگه چون دوره ی انعطاف پذیریت گذشته اما بزار یه چیزی بهت بگم که بعدا بهش میرسی جو این زمونه همین الآنشم دیگه طوری نیست که با لباس سفید بری با کفن سفید برگردی الان سال اول ازدواجم طلاق زیاده برو تو دادگاه بشین و ببین چون نسل جدید دیگه با طرز تفکر خودشون میرن جلو پس مطمئن باش وقتی با اخلاف سنی بیشتر از ۵ سال زن بگیری هرلحظه گوش به زنگ باش که طرف مقابلت به خاطر عدم تفاهم ازت جدا بشه و بره دنبال همسنای خودش
(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏