2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 147 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا انتخاب منطقی و درست و مناسب با خودتون ندارید که بلافاصله ردتون می کنن

یه خانم در محدوده سنی خودتون که با شرایط اخلاقی و فرهنگی ( اگر مساله خاصی ندارید) انتخاب کنید قطعا حداقل در همون تماس اول نه نمی شنوید

الان شما در بازه مناسب سنی برای ازدواج هستید و نمیشه گفت سنتون بالارفته

تو فامیلو آشنا نیس متاسفانه

مگه باید حتما با فامیل و آشنا ازدواج کنین؟ پرس و جو کنین مورد مناسب غیر فامیل پیدا کنین خوب، سنتون ام جوری هست که خودتون عاقل باشین و دور و اطرافتون بتونین دختر مناسب هم پیدا کنین لازم نیست دست رو دست بزارین منتظر خانواده و دوست و آشنا ام بمونین 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

۳۰ سال ب بالا ریسک نیس؟ بخاطر بچه داریو اینا

نه برو ۱۵ساله بگیر آخه به سن خودتم نگاه کن یکیو می شناسم شوهرش سنش بالاست آدم حسابش نمی کنه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من که کلا دوسر سوخت دادم

من که سوخت ندادم هم پشیمونم از رابطه فقط دیگه افتادم توش طرف چند سال پام وایساده و دوسش دارم وگرنه همین الان کات می کردم..

داداش به نظر منم  دنبال دختر با فاصله سنی زیاد نرو برا داداش من با فاصله نه سال بودن خانوادش میگفتن تو از دختر ما خیلی بزرگتری ما فقط ب خاطر پول پدرت دادیم آخرم تو عقد طلاق گرفتن 

بستگی داره به هر خانواده من کسی رو میشناسم یه چند ماه باهم آشنا بودن حدود ۵ ماه بعدش سر ۱ ماه نامزد و عقد کردن 

کسی هم میشناسم ۷ سال باهم در خال آشنایی بودن و طی ۲ سال عقد و نامزدی کردن 

سنتون هم اونقدر بالا نیست

#انسانیت
مجردی

آره ولی الان دیگه مدتیه رفتیم تو فاز ازدواج و اینا همه هم میدونن ..به این نتیجه رسیدم آدم نباید ازدواج کنه، جرات نمی کنم بهش بگم زندگی شو پام گذاشته و دلم باهاشه..می خوام بگم همینجور دوست بمونیم واقعا زندگی مشترک سخته می ترسم...میگم با اینکه طرفم همه چیش اکیه

داداش به نظر منم  دنبال دختر با فاصله سنی زیاد نرو برا داداش من با فاصله نه سال بودن خانوادش می ...

اصلا درک و شعور طرف مقابل هم نمیخوره به ایشون در اون صورت !

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)