2777
2789
عنوان

حس ششمم تو رو به خداوندی خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته دگه باز میاد تگت میکنمم حتما 💋

قربونت مرسیلر

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
استرس بهت دست داده دلهوره داری سرگردان شدی ب یه چیزی شک داری و دودلی نمیدونی چیکار کنی دلت شور میزنه ...

شوهرم دوسم داره

کی عروسی میکنیم

میریم خونه خودمون یا مادرشوهرم

چند ماه بعد عروسی باردار میشم

شوهرم الان پیام میده یا میزنگه؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
چشم مرسی عزیزم:)  علی یکم ذهنمو درگیر کرده چی راجبش حس میکنی؟:/

اونم حس میکنم تورو بهم ریخته از ادمایه باپا پس میکشه با دست پیش تورو معلق قرار داده نصبت بهش شک داری ب اونم یه پیشتهادی شده دودله حالا صبر کن دو زمان دیگه همه چی دستت میاد

اونم حس میکنم تورو بهم ریخته از ادمایه باپا پس میکشه با دست پیش تورو معلق قرار داده نصبت بهش شک داری ...

مرسی عزیزم صبر میکنمم:) تو رابطه س؟ 

یعنی دختری و دوست داره؟  من و اصن دوست نداره؟ 

اون روزی که من جلو ماشینش موندم یکمم حالمم خوب نبود...چن وقت پیش خیلیییی دوست دارمم بدونم چه فکری راجبم کرد:/با خودش فک کرد اوسکولیه،نه؟ میترسمم برم سمت مغازش که منو ببینه..همش میترسمم از اینکه دوسم نداتشهه باشه و نمیدونممم چراااا اینجوری حس دارم بهش در صورتی که تا چن وقت پیش عاشق و کشته مرده یکی دیگه بودم:/میدوننم هورمونیه:/ 

اونم حس میکنم تورو بهم ریخته از ادمایه باپا پس میکشه با دست پیش تورو معلق قرار داده نصبت بهش شک داری ...

راستی عز من چیزی شنیده ینی دخترای دیگه...راجبم حرف زدن که خرابم کنن؟😭 میشنوه؟