2777
2789
عنوان

حق با منه یا بابام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 22 پست
درکت میکنم انگار اصلا ما وجود نداریم همه چیز رو تو اونا میبینن

حالم از بچه اول بودن بهم میخورهه

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

من خیلی وقته دیگه عادت کردم جونمک واسه ابجیم میدم ولی خب منم ادمم

درک میکنم من خودم بچه اخرم ولی بچه اول همیشه اولویت بود خانوادم الان برام مثل ی همخونه ان ن بیشتر ن کمتر انتظاری دیگه ندارم

دوتا کتاب خوندی فاز روانشناسی نگیر! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق باتو عه  تعجبم از رفتار پدرت  بگو ۱۷ سالمه و بزرگ شدم ولی هنوز فرزند شما هستما  ...

بابام خیلیی خوبه واقعا دوسش دارم حاضر م جونمو بهش بدم  ولی بعضی وقتا حرفاش اتیشم میزنهه بهشون میگم شما منو دوست ندارین میگن اگه دوست نداشتی که برات چیزی نمیخریدیم اخه چه ربطیی دارهه 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

عزیزدلم حق کاملا با شماس برسه روزی که پدر و مادرت پشیمون بشن چرا بهت محبت نکردن

بد بهم میگن چرا پرخاش گری میکنی چرا عصبی هستی  ما که تو خونه با مامانت دعوا نمیکنیم ولی خب بگم باور نمیکنن

عیب نداره. همه پدرمادرا همه چیزو بلد نیستن. منم خیلی اذیت شدم. تا ۲۵ سالگی اصلا به چشم خانوادم نمیوم ...

افرین بهت روز ی میرسه منم خودمو ثابت میکنم بهشون

افرین بهت روز ی میرسه منم خودمو ثابت میکنم بهشون

از بقیه توقع نداشته باش. فقط به خودت وابسته باش. اینجوریم نباش که بری با دوستات و ... بخوای کمبود محبتت رو جبران کنی. خدا میدونه چندی شب از بهترین روزای بچگی و نوجوانی و جوانی من با گریه گذشتتتتت. کاش مادرمنم زن عاقلی بود

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
از بقیه توقع نداشته باش. فقط به خودت وابسته باش. اینجوریم نباش که بری با دوستات و ... بخوای کمبود مح ...

منم همه کار میکنم به چشم شون بیام  ولی نمیشه