2777
2789
عنوان

حق با منه یا بابام؟

263 بازدید | 22 پست

من به خواهر هشت ساله دارم خودمم ۱۷ سالمه مامان بابام خیلیییی بهش محبت میکنن بغل میکنم بوسش میکنن و اینو بگم که من اصلاااا حسودی نمیکنم خوب اون کوچیکه الان حرفا یی میگه که بابا مامانم میخندن بهش ولی من همسن خواهرم بودم یه چی میگفتم کتک میخوردم مامانم میزاره ابجیم بوسش کنه ولی نمیزاره من بوسش کنم همش با دعوا بامن حرف میزنن دیشبم بابام گفت برای ابجیت غذا سفارش میدم گفتم من چی گفت تو بزرگ شدی بعد گفت نمیخواد امشبم گفتم که شما اصلا به من اهمیت نمیدین محبت نمیکنین بابام میگه تو دیگه بزرگ شدی چطوری محبت کنیم بچه بزرگ محبت نمیخواد تو حسودی حسودی خواهرتو میکنی نمیدونم واقعا من زیاد حساس شدم یا نه اخه اونا اصلا به من توجه نمیکنن اصلا انگار من هستم

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پدرومادرت عاقل نیستن. رفتارشون واقعیت اذیت کنندست. میفهمتت. ولی سعی کن خودت به خودت محبت کنی با مشاور حرف بزن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

وقتی ازم ناراحت میشن جلو هرکی باشه خرابمم میکنن ابرومو میبرن بابام جلو بقیه دعوام میکنه 

می گویند زیاد فحش میدهی! یعنی چه؟ برای کسانی که زندگی ام را به گه کشیده اند, شعر بنویسم؟! 

حق باتو عه 

تعجبم از رفتار پدرت 

بگو ۱۷ سالمه و بزرگ شدم ولی هنوز فرزند شما هستما 

از فرزندی که در نیومدم 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

عزیزم پدرومادرت عاقل نیستن. رفتارشون واقعیت اذیت کنندست. میفهمتت. ولی سعی کن خودت به خودت محبت کنی ب ...

حس میکنن بزرگ بشی دیگه محبت نمیخوایی حالم از بچه اول بودن بهم میخوره

گدای محبت نباش هیچوقت از محبتی ادم نمیمیره عادت میکنه.... 

من خیلی وقته دیگه عادت کردم جونمک واسه ابجیم میدم ولی خب منم ادمم

حس میکنن بزرگ بشی دیگه محبت نمیخوایی حالم از بچه اول بودن بهم میخوره

عیب نداره. همه پدرمادرا همه چیزو بلد نیستن. منم خیلی اذیت شدم. تا ۲۵ سالگی اصلا به چشم خانوادم نمیومدم. همش تنها بودم تو سری میخوردم ولی کم کم تلاش کردمو خودمو بهشون ثابت کردم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام