2777
2789

من دیگه صبر ندارم بارون کی میای خبببب

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ستاره ها همه مشخن 😭😭😭

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای بارون که تعطیل نمیکنن

یا برای ویروسه یا گاز

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

کدوم شهرینشیراز از امروز بارون شروع شده.. و میگن تا جمعه بارون هس

ما هرمزگانیم

خوش ب حالتون کاش شهر ما تعطیل میشد ایدخدااااا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
برای بارون که تعطیل نمیکننیا برای ویروسه یا گاز

نه فقط عزیزم برا بارندگیه

خوش ب حالتون کاش شهر ما تعطیل میشد ایدخدااااا

کاش تعطیل نشههههه.

چه ربطی به بارون داره تعطیلی؟؟

✅کلیه مقاطع مدارس هرمزگان فردا و پس فردا تعطیل شد

◽مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، از آمادهباش کامل همه دستگاههای اجرایی استان و تعطیلی مدارس ابتدایی طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه خبر داد. هشدار قرمز هواشناسی برای گستره استان صادر شده و پیشبینی میشود از امشب بارشهای شدید باران در استان آغاز شود.

◽ مهرداد حسنزاده با اشاره به دومین جلسه ستاد بحران استان هرمزگان، که با حضور کلیه اعضا برگزار شد، از هماهنگیهای صورت گرفته و آمادگی کامل ستاد برای مقابله با مخاطرات ناشی از بارش شدید باران خبر داد. وی ضمن قدردانی از همکاری شهروندان و فرمانداران استان در جلسات پیشین ستاد بحران، گفت: با توجه به پیشبینی آبگرفتگی و ضرورت حفظ سلامت دانشآموزان، مدارس کلیه مقاطع تحصیلی استان در روزهای سهشنبه و چهارشنبه تعطیل خواهد بود. فعالیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به اختیار روسای دانشگاهها خواهد بود.

◽مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان همچنین از ارسال پیامکهای پیشآگاهی به تمامی شهروندان استان از دیروز تا امروز خبر داد و تاکید کرد که لغو مرخصی و ماموریت کلیه مدیران دستگاههای اجرایی استان با دستور استاندار محترم اجرا شده است.

حسنزاده از شهروندان خواست همکاری خود با مدیریت بحران را ادامه دهند و هشدارها و توصیههای صادره را جدی بگیرند. وی یادآور شد: هرگونه اطلاعرسانی رسمی در حوزه مدیریت بحران از طریق صدا و سیمای مرکز خلیج فارس و روابط عمومی استانداری خواهد بود و شهروندان نباید به شایعات توجه کنند.

◽وی با اطمینان خاطر دادن به مردم، اعلام کرد: به لطف خداوند و با هماهنگی کامل اعضای ستاد بحران، همه دستگاهها در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و اقدامات پیشگیرانه و مقابلهای برای محافظت از جان و اموال مردم انجام شده است.

◽هشدار سطح قرمز شماره یک هواشناسی برای چهار استان جنوبی کشور، شامل استان هرمزگان، صادر شده و پیشبینیها نشان میدهد که موج دوم بارندگیها، از اواخر امروز از سمت غرب استان آغاز شده و طی روزهای سهشنبه و چهارشنبه گستره هرمزگان را در بر خواهد گرفت.

چه ربطی به بارون داره تعطیلی؟؟

زمان ما یادمه شهرمون ی هفته گاز شهرمون قطع شده بود کلا همه جا برف زیاددددددد ب بدبختی با کلی لباس کاپشن اینا رفتیم مدرسه مسیر طولانی پیاده ماشین نداشتیم ک وقتی رسیدیم زنگ دوم خیلی یخ کردیم تو کلاس گرمایش همنداشت زنگزدن تعطیلمونکردن

حالا الان امروز میگن دیشب ی ابر تو اسمون شاید بارون بیاد تعطیل یه ویروس امریکا اومده شاید ایران بیاد تعطیل😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤