2777
2789
عنوان

من دیوانه ترین عاقل شهرم

85 بازدید | 7 پست

بزنیم بیرون نصفه شبی قدم بزنیم زیر بارون؟

یهو بی خبر بریم کویر؟

بدون اینکه به کسی چیزی بگیم چند روز گوشیامونو خاموش کنیم بریم تو جنگلای شمال گم و گور شیم؟

وقتی قهریم جفتی بریم تو اتاق خواب و درش رو قفل کنیم و کلید رو از پنجره پرت کنیم بیرون؟

بشینیم تا صبح فیلم ببینیم؟

بریم شب توی کتاب فروشی قایم شیم و کل کتاباشو تا صبح بخونیم؟

بریم ساندویچ کثیف بگیریم هرکی زودتر تموم کرد؟

#محمدرضا

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

ممدرضا اسم‌فیلمی که دیدی بگو‌دارم‌فیلم دانلود میکنم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه لوس

فقط مورد فلافل کثیف خوب بود😂اونم کنار جدول

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ممدرضا اسم‌فیلمی که دیدی بگو‌دارم‌فیلم دانلود میکنم

😂😂😂😂 سریال بنشی رو دانلود کن

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
😂😂😂😂 سریال بنشی رو دانلود کن

باشد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ساندویچ کثیف نیس 

ساندویچ ساده با دستای کثیف😂😂😂

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺