2777
2789
عنوان

من دیوانه ترین عاقل شهرم

85 بازدید | 7 پست

بزنیم بیرون نصفه شبی قدم بزنیم زیر بارون؟

یهو بی خبر بریم کویر؟

بدون اینکه به کسی چیزی بگیم چند روز گوشیامونو خاموش کنیم بریم تو جنگلای شمال گم و گور شیم؟

وقتی قهریم جفتی بریم تو اتاق خواب و درش رو قفل کنیم و کلید رو از پنجره پرت کنیم بیرون؟

بشینیم تا صبح فیلم ببینیم؟

بریم شب توی کتاب فروشی قایم شیم و کل کتاباشو تا صبح بخونیم؟

بریم ساندویچ کثیف بگیریم هرکی زودتر تموم کرد؟

#محمدرضا

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

ممدرضا اسم‌فیلمی که دیدی بگو‌دارم‌فیلم دانلود میکنم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه لوس

فقط مورد فلافل کثیف خوب بود😂اونم کنار جدول

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ممدرضا اسم‌فیلمی که دیدی بگو‌دارم‌فیلم دانلود میکنم

😂😂😂😂 سریال بنشی رو دانلود کن

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
😂😂😂😂 سریال بنشی رو دانلود کن

باشد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ساندویچ کثیف نیس 

ساندویچ ساده با دستای کثیف😂😂😂

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺