2777
2789
عنوان

تب کودک

201 بازدید | 49 پست

خانوما پسرم 5 سال و نیم. دوروزه تب داره. همسرم براش پلارژین کیدز و آموکسی کلاو و قرص استامینوفن 325 گرفته

میشه اینارو یهش بدم تا شنبه ک ببرمش دکتر؟ خیلی نگرانمش

اره هر۸ساعت بهش قرصشوبده سره ساعت انتی بیوتیکم بده عنبرنسادود کن باآبو سرکه دسوپاشو ماساژبده توش 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرداجمعه است خب

مقدارشو میدونی چقدربدی؟ مخصوصا اموکسی رو همینجوری بدون نسخه سعی کن ندی

میتونی ببرش درمونگاهی جایی

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

قرص  استامینیفون رو نده چند کیلو هست؟

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

خلط سرفه آبریزش بینی داره یا نه؟

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
اره هر۸ساعت بهش قرصشوبده سره ساعت انتی بیوتیکم بده عنبرنسادود کن باآبو سرکه دسوپاشو ماساژبده توش&nbs ...

متاسفانه آلرژی داره نمیتونم چیزهای ک بو دارن براش دود کنم

قرص رو هر 6 ساعت میدم ولی بازم 1 ساعت مونده تبش میره بالا

متاسفانه آلرژی داره نمیتونم چیزهای ک بو دارن براش دود کنم قرص رو هر 6 ساعت میدم ولی بازم 1 ساعت مون ...

اگه شزبت پروفن داری ۶ساعت قرص بعد۶ساعت ۳ونیم سیسی پروفن بدی درجامی افته

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
33 کیلو چون ماه پیش بردمش دکتر خودش. همینارو داد اون موقع گفت آنفولانزاست پس چی بدم برای تب؟  ...

قرص مصرف کرده تا حالا یا نه ؟نسبت به وزنش فقط استامنیفون بده اگه علائم دیگه ای نداره چیزی نده