2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 49 پست
ممنون. علائمش آبریزش بینی و سردرد و بدن درد. چشماش قرمز شده. عطسه میزنه گاهی. و یکم سرفه

سرما خوردگی ببین اگه سرفه وخلط زیاد شد بعدا دارو های دیگه رو بده برای الرژی بخور خیلی خوبه اگه داری استفاده کن من منتول میزنم واسه پسرام اونا هم الرژی دارن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
ببین چکش کن عفونت داره؟ ابریزش سبز داره؟ سرفه داره؟ رنگش زرده!؟ اگرنه  نده ضعیف نشه بچه داس ...

آبریزشش بی رنگ. سرفه داره

همسرم اصرار داره ک بده

پس الکی میگم دادم و نمیدم ب بچه😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوهفته پیش بردیم تب یکی دوروز داشت  دیگه گرفتکی بینی وسرفه شبانه است ازبس سرفه میزنه بالامیار ...

دکتر به بچه ۱ساله منم بهم گفت تاآخره اردیبهشت نمیره همین علائم بود فقط یه تهوع داد بااستانمینوفن با سیتریزین واسپری بینی همین عنبرنساعم دود کردم خداروشکر کامل رفت تاالان لباس گرمم میپوشم براش

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
نه فعلا نده اگه قبل از وقت دارو تب کرد باز پاشویه کن مواظب باش تبش بالا نره فعلا علائم دیگه ای نداره ...

عزیزم منتول چجوریه من تاحالا ندیدم بو داره؟ 

پسرمن همیشه گرفتگی بینی داره الرژیم داره 

میتونم ازش استفاده کنم

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

آبریزشش بی رنگ. سرفه داره همسرم اصرار داره ک بده پس الکی میگم دادم و نمیدم ب بچه😞

شوهر منم دخالت میکرد بجاش شربت سیتریزین ۸ساعت یباربده با استانمینوفن تاقطره اخر سروقت بده خوب میشه

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
دکتر به بچه ۱ساله منم بهم گفت تاآخره اردیبهشت نمیره همین علائم بود فقط یه تهوع داد بااستانمینوفن با ...

خداروشکر خوب شدن

والا چی بگم

الرژی داره

مریض شد دوبار توی این ماه حالاخوب نمیشه

داروهاشم تموم شده

گرفتکی بینیش اذیتش میکنه وشباسرفه داره 

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

عزیزم منتول چجوریه من تاحالا ندیدم بو داره؟  پسرمن همیشه گرفتگی بینی داره الرژیم داره  م ...

قطره هست هم متونی توی آب بریزی  بخور باشه هم به لباسش بزنی وقت خواب هم به رو بالشیش بزن بخور هست راه نفسش باز میشه بوی نعناع تند میده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خداروشکر خوب شدن والا چی بگم الرژی داره مریض شد دوبار توی این ماه حالاخوب نمیشه داروهاشم تموم شد ...

گرفتگی بینی از همه چیز بدتره.بچه نمیتونه بخوابه 

دکتر ل سری پیش گفت سینوس های پسرم پر عفونت

خداروشکر خوب شدن والا چی بگم الرژی داره مریض شد دوبار توی این ماه حالاخوب نمیشه داروهاشم تموم شد ...

عزیزم این اسپری بینی هایضدعفوتی سیستم تنقسیم عالیه سرفشم شکرتیقاله دادم بابه دانه ژلشو صاف کردم خورد 

باشه حتما ممنون از راهنماییتون❤️

عزیزم مواظب تبش باش فقط سرکه خوبع نزاربره بالا خداکنه زود خوب بشه ناراخت نباش گلم🥰🥰🥰🥰

قطره هست هم متونی توی آب بریزی  بخور باشه هم به لباسش بزنی وقت خواب هم به رو بالشیش بزن بخور هس ...

آب رو هم با قطره مخلوط کن بذار روبخاری تا هوای خونه مرطوب باشه اگه دستگاه بخور نداری