2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 49 پست
آبریزش داره و بینیش بسته اس

پس امکان داره سرما خوردگی باشه فعلا فقط استامنیفون بده اگه پرفن هم داری با دوساعت فاصله بده

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم خوابه. و من دارم میمیرم از نگرانی

مرداهمینن

خدابهت توان بده

پسرمنم دوهفته است مریضه

وقتی تب داره نمیخوابم

دوهفته است شبا سرفه میزنه دوروز بودخوب شده بود بازامشب حالش بده بییش شدید گرفته

کاش شوهرم صبح ببرتش دکتر😕

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

پروفن ندارم متاسفانه 

سرکه واب عاایه گلم امتحان کن ۱۵دیقه یبار

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
نه پروفن ندارم. آموکسی کلاو ندم آره؟ 

نه فعلا نده اگه قبل از وقت دارو تب کرد باز پاشویه کن مواظب باش تبش بالا نره فعلا علائم دیگه ای نداره اگه منتول داری به روی بالشش بزن بینیش باز شه نگران هم نباش چیزی نیست فقط تبش رو کنترل کن اگه بالا بود ببر بیمارستان

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه فعلا نده اگه قبل از وقت دارو تب کرد باز پاشویه کن مواظب باش تبش بالا نره فعلا علائم دیگه ای نداره ...

ممنون. علائمش آبریزش بینی و سردرد و بدن درد. چشماش قرمز شده. عطسه میزنه گاهی. و یکم سرفه

خیلی سخته مریضی بچه ها😞شما بردین دکتر پسرتون؟ 

دوهفته پیش بردیم

تب یکی دوروز داشت 

دیگه گرفتکی بینی وسرفه شبانه است ازبس سرفه میزنه بالامیاره

بهتربود باز سرفه خلط دار داره

یعنی عفونت کرده بازگلوش😑

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

باشه عزیزم ممنون. اگ آموکسی بدم شاید بدنش عفونت داره. خیلی ضررر داره؟ 

ببین چکش کن عفونت داره؟

ابریزش سبز داره؟

سرفه داره؟

رنگش زرده!؟

اگرنه  نده ضعیف نشه بچه داستان شه همون با تب بر وروش خانگی تا۳روز استانمینوفن بده 

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
ممنون. علائمش آبریزش بینی و سردرد و بدن درد. چشماش قرمز شده. عطسه میزنه گاهی. و یکم سرفه

انفولانزاش خوب شده بود؟ 

پسرمن چندماه پیش گرفت بیشتر ازیک ماه طول کشید خوب شه

یک هفته خوب بود باز مریض میشد

دوهفته پیش بردیم تب یکی دوروز داشت  دیگه گرفتکی بینی وسرفه شبانه است ازبس سرفه میزنه بالامیار ...

اها انشالله زود خوب میشه پسرتون. آلرژی نداره ؟من همش میگم کاش امروز میبردمش دکتر

دکتر چ داروی داد؟