2777
2789
عنوان

ینی هیچوقت نشد که من به چشمش بیام؟

146 بازدید | 13 پست

من ناراحت نیستم

از بچگیم دوسش داشتم.از اون دختربازای قهااااره.دانسجوی پزشکیه. ازم شش سال بزرگتره.خودم ۲ماه دیگه بیست ساله میشم.

همیشه با کلییی آدم پریده.ولی با خودم میگفتم خب پسرا اکثرا اینطورین.میگفتم همشون همینن این‌یکم بیشتر.میدونم الان‌میگین تو بچه ای و درس بخون و فلان کن.ولی خب همسنای من تو  کل کشور اکثرا چندتا رابطه تجربه کردن.من اما تنها رابطم این بود.این هم نه به این صورت که خودش بدونه یا یه همچین چیزایی.حتی من باهاش خیلی هم کلام نشدم!ولی خب یه جورایی خوشم میومد ازش.هم از لحاظ ظاهری هم اینکه خیلی خوش اخلاق و خوش رفتار و خوبه و در کل می‌پسندید.چند ماهی بود اینستاشو دی اکتیو کزده بود.دیروز فهمیدم دوباره باز کرده و یه قلب خالی هم گذاشته تو بیوش.  

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃

اگه به چشمش میومدی یه تلاشی میکرد 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشو خانوادش همیشه جوری رفتار میکردن که به منو خانواده ام یه جورایی بگن منو براش زیرنظر دارن. به خاطر این ناراحتم که اگه قصدش همچین چیزی بود چرا همچین رفتارهایی کردن که منم با خودم بگم آره من قراره باهاش ازدواج کنم.نخ منظورم این نیست که مثلا طرف خودش دوبار اتفاقی باهام چشم تو چشم بشه ها.منظورم اینه که‌مثلا براش خونه خریدن عموم منو نگاه می‌کرد میگفت اینجا هم برا عروس فلانیه.خودش مثلا تو جمع پامیشد میرفت برا همه بستنی می‌گرفت میومد میگفت به خاطر فلانی)من(رفته خریده

از چیزی فراریه که دی اکتیو میکنه؟

نمیدونم.من اینستاشو ندارم.ینی کلا اینستا ندارم خودم.چون دارم درس میخونم.و تا دو ماه پیش اصلا گوشی هم نداشتم.دیروز یکی از دوستام بهم گفت که خبر داری فلانی تو بیوش قلب زده؟به خاطر تو زده؟باهم ارتباط گ فتین؟ک من اصلا ندیده بودم قلبشو💔

نمیدونم.من اینستاشو ندارم.ینی کلا اینستا ندارم خودم.چون دارم درس میخونم.و تا دو ماه پیش اصلا گوشی هم ...

ی نکته ریز تو زندگی پسرا هس ی مدت ب خودشون استراحت میدن باز می‌گردن سراغ همون نفر.اراده تو حفظ کن ولی خودتم خرد نکن ک منتظر وایستی

کتاب بخونید. در مورد جامعه شناسی ک موفق باشید
نمیدونم.من اینستاشو ندارم.ینی کلا اینستا ندارم خودم.چون دارم درس میخونم.و تا دو ماه پیش اصلا گوشی هم ...

از طریق دوستت اینستاشو ببین یا پیجشو بده بهم تا ببینم متن و استوری چی گذاشته برات بفرستم

ی نکته ریز تو زندگی پسرا هس ی مدت ب خودشون استراحت میدن باز می‌گردن سراغ همون نفر.اراده تو حفظ کن ول ...

خاک تو ملاجش

لاشی هول کثافت😒

از طریق دوستت اینستاشو ببین یا پیجشو بده بهم تا ببینم متن و استوری چی گذاشته برات بفرستم

از اونا نیست که پست و استوریشو مربوط به حس و حالش بذاره ولی فالویینگاشو چک کردم هیچکس با بیو مشترک با این بی‌شعور نداره😐 

از اونا نیست که پست و استوریشو مربوط به حس و حالش بذاره ولی فالویینگاشو چک کردم هیچکس با بیو مشترک ب ...

اول و آخر حسش عوض میشه

اول و آخر حسش عوض میشه

میدونین هرچقدر بیشتر فک میکنم بهش تو ذهنم بی ارزش تر میشه 

یه آدم که هرجور کثاف.ت کاری کرده.چرا من باید بیوفتم دنبالش که ببینم داره چی کار میکنه

اولا خیلی ناراحت بودم ولی خوشبختانه فقط یک هفته طول کشید ناراحتیم.روز سوم انقد گریه کرده بودم چشمام میسوخت ولی الان یادم میوفته میگه ولش کن بذار بره گم شه.یه جورایی. وست ندارم برگرده یا دیگه اصلا دوروبرم باشه.قبلا خیلی خوشحال میشدم فقط ببینمش ولی الان نه واقعا اصلا اینطوریم که خاک تو سرم چرا ازش خوشم اون ه بود