2777
2789
عنوان

بیاین از خزبازی های دوران بلوغ بگید😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 108 پست

من ۱۱ ۱۲ سالم بود اگر اشتباه نکنم بلند تو خونه به مامانم گفتم از پسر داییم خوشم میاد میخوام باهاش ازدواج کنم حواسم نبود بابام خونه اس تا مدت ها بعدش خجالت میکشیدم 😂 پس داییم ۲۰ و خورده ای سالش بود 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مذهبیییییی یعنی اصلا ما هداریم تو خانواده یه معلم دینی بیشعور داشتیم اینقدر مارو ترسوهده بود از ...

ولی اینجا هشت نه سالم بود بلوغ خوب بودم

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.

حالا من برعکس تو نوجوونی ارایشم میکردم🤢 الان حالم از آرایش به هم میخوره خیلی بدم میاد از اون روزای خودم😑

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میخام از دوران pms که دقیقا الانه بگم براتون  که یک ساعت نشستم گریه کردم  قبلشم یک ساعت ...

دوران pms  چیه؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

حتی بقالی ام میرفتم باید آرایش میکردم😑😂

از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی می‌پندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚

بعد

با یه پسره رفتم قرار با کفشایی ک پیرزن هم اونارو نمیپوشه😂دوستم دید گف توروخدا برو عوض کن ولی نمیشد دیگ نمیتونستم برم خونه

بعد یه رژ قرمززز جیگری زده بودم

ب حدی ک پسره بهم گف چخبره انقد رژ زدی😔😂

صورتم جوش زده بود یدونه، اونجا چسب زخم زده بودم

آخه یکی نیس بگه جوش از این چسب زخم بهتره ک🙂

حالا از تیپ و استایلم بگذریم

سر قرار تو کافه قهوه ریختم رو لباسم ،پسره خندشو بزور گرفته بود 😭😭

کاااش هیچوقت اون پسره منو یادش نیاااد،کااااش

پیش اون اونقد خزبازی در آوردم ها حد نداره هرچقدر بگم😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

حالا من برعکس تو نوجوونی ارایشم میکردم🤢 الان حالم از آرایش به هم میخوره خیلی بدم میاد از اون روزای ...

پوستت خوبه؟ 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

با دخترخالم لباسای همو جابه جا پوشیدیم😂گوشی هم تو شارژر بود برعکس گذاشتیمش یه اسم خیلی خاصم واسه فی ...

خداروشکررر  

پوستت خوبه؟ 

معمولیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم مذهبیییییی یعنی اصلا ما هداریم تو خانواده یه معلم دینی بیشعور داشتیم اینقدر مارو ترسوهده بود از ...

توی امضات چرا ب مذهبی ها توهین کردی ؟

مذهبی با متعصب و خرمقدس فرق داره 

؟؟