2777
2789
عنوان

بیاین از خزبازی های دوران بلوغ بگید😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2701 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونام از شما بدتر بودن😁

تا جایی ک یادمه خوشگل موشگل بودن 

البته اونموقع ما یع اعتماد ب نفسی داشتیم ک نگو و نپرس 

من واقعا فکر میکردم زیباترینم😂

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

آها من چون جوش دارم حالم از خودم بهم میخوره 

خب درمانش کن با ارایش فقط بدتر میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من موهام همیشه فرق وسط بود روغن بادوم یا کتیرا میزدم انگار گاو لیس زده مقنعمو میدادم عقب با غرور میر ...

اعتماد ب نفس اونموقعمون ستودنی بود هااا

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من تمام دعواهای بد زندگیم که حتی خسارت جانی و مالی هم داشته تو همین دوران بوده.

منم عین شما ..هرچی دعوا و گندی ک زدم مال این دورانه ..وحشی میشم .دیگه همسرم میفهمه از قبل ساکو آماده میکنه فرار میکنه خونه مامانش  

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..  
توی امضات چرا ب مذهبی ها توهین کردی ؟ مذهبی با متعصب و خرمقدس فرق داره 

من گفتم مذهبی متعصب و توهینی هم نمیبینم شما هم کاسه داغ تر از اش نشو و اینکه صرفا نمیخوام با برخی افراد حرف بزنم فکر نمیکنم توهین باشه 

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
لایو میگرفتم چیپس میخوردم   🚶‍♀

جون  ج خفن

میخام از دوران pms که دقیقا الانه بگم براتون  که یک ساعت نشستم گریه کردم  قبلشم یک ساعت ...

صورت جوش‌جوشی و دماغ باد کرده رو تو ۱۴ سالگیم تصور کنید خیلی قیافم خوب بود حالا یه شال میبستم تا ناموووس سفتش میکردم تا رو چشام انقد محکم میبستم لپام فشار میومد بع چادر ساتن مشکی ام میپوشیدم همش🔪🔪😑

لطفا لایک ننمایید🗿

شلوار جذب میپوشیدم با مانتو بلند 

بدتر اینجاش که با انگشت سایه آبی مامانم رو می‌مالیدم پشت چشمم 

۱۲ سالم بود رفتیم عروسی دختر داییم پشم های پاهام رو نزده بودم یه وضعی بود با پیرهن کوتاه 

وفتی ۵ ۶ سالم بود اونقدر زل میزدم به پسرخاله ۲۰ سالم که فکر کنم می‌فهمید مرض دارم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من سرقرار همیشه ماسک میزدم چون حس میکردم دماغم بزرگه فکر کن تو کافه با فاصله زیاد میشستم 3 ساعت التماس میکرد حد اقل ماسکتو درار در نمیوردم ی بار ک بزور دوستم دراوردم ماسکمو دستم همش جلو دهنم بود

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

یک باند تشکیل داده بودیم باند ناتاشا من جلو میرفتم دوستام پشت سرم تو مدرسه ازمون حساب می‌بردن 

بچه هایی که میخواستن باهام دوست بشن برام دفتر خاطرات قفل و کلید دار میخریدن منم به نشان از تشکر براشون سی دی رایت میکردم 😐😂

چندتاشون هم مدتی ازشون کادو می‌گرفتم قولشون میدادم که بشن زن داداشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍