2789
عنوان

بچمو زدم 😔😔😔☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 132 پست
روانشناس نیستم ولی هیچوقت دست روی پسرم بلند نکردم!  اوکی؟

من کامل اوکی ام 

هیچ وقت وهیچ وقت  هم بچه مو و نزدم 

شما متوجه پشیمونی و درد دل کردن این‌مادر نشدی 

داری بیشتر بهش عذاب وجدان میدی 

سیلی هرگز نزن. خیلی گناه داره . 

میدونم بخدا اولین بارم بود خبر مرگم خدا شاهده ک از قصد نبود یهو دستم رفت سمت صورتش ی لحظه ذهنم رفت سمت حضرت رقیه خیلی دلم شکست 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه آبداری داری هم میگی 😑 عزیزم مادر میشی قبلش فکر کن اعصاب اینچیزا رو داشته باشی دلم کباب شد واقعاً ...

ببین عزیزم کتک زدن عیب داره الان اسی نیومده بگه ک همه بریزیم سرش وای چرا زدی ....میگه همچین وقتهایی چجوری مدیریت کنم چجوری بهش بگم نکنه چجوری تربیت کنم ...بهش راهکار کنترل خشم بدید بهش کنترل بچه هاشو بگید ...مثلااا میبینی داره اون یکی اذیت میکنه سریع برو بغلش کن ببرش دسشویی یا بهش خوراکی بده یا مثلا گوشی براش کارتون بزار یا انقد براش شعر و داستان بخون بگو دست بزنه تا اون لحظه بگذره 

انقد مادرها رو تحت فشار نزارین ...مثلاا باید پدرها ی ساعت با بچه بازی کنن ب مادر بگن تند تند ب کارهات برس کارهاتو تمام کن تو طول روز فشار اشپزی لباس شستن اتو جارو خرید و همزمان کنترل کردن بچه ها و بازی باهاشون تو رو عصبی نکنه 

بین دعوا دوتا برادر دخالت نکن

عجب نظر نابی

بزرگه فقط ۵ سالشه. درست متوجه عواقب کارش نیست. مامانشون ولشون کنه بزاره کوچیکه رو درب و داغون کنه و دخالت نکنه 😑

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
میدونم بخدا اولین بارم بود خبر مرگم خدا شاهده ک از قصد نبود یهو دستم رفت سمت صورتش ی لحظه ذهنم رفت س ...

آخی عزیزم. شوهرم رو سیلی خیلی حساسه همیشه بهم میگه اینارو سیلی هرگز نزنیها راضی نیستم ازت

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
آره دقیقا میخواست یکاری کنه این تماشا نکنه تلویزیون. آخه من رو پسر بزرگم خیلی حساسم مخصوصا خط قرمزم ...

همین دیگه چون نمیتونه کامل حرف بزنه تنها راه جلب کردن توجه دیگران براش همین کاراست برا بچه سه ساله خط قرمز تعیین کردن عین اعلان جنگ و دادن اتو دستش اصلا حساسیت نشون نده تازه الان که شروع دوران لجبازیشه هنوز جا داره 

تاپیکتم قفل کن به نظرم سرم درد گرفت از این دایه های مهربان تر از مادر که ماشالله همه جام هستن 

دایه های عزیز کار استارتر رو تایید نمیکنم ولی شمام بس کنین حالا واسه من شدن معلم اخلاق و متخصص کرم شناسی 

انگار که خودش نمیدونه کارش چقد اشتباه بوده 

سلام بچه ها من مهدیسم آره من مهدیسم🥀 میناب۱۶۸🖤 شعور داشته باشین از کسی که وقت میذاره اندازه یه کتاب براتون تایپ میکنه تا کمکتون کنه تشکر کنین نه لایک کنین

عجب نظر نابی بزرگه فقط ۵ سالشه. درست متوجه عواقب کارش نیست. مامانشون ولشون کنه بزاره کوچیکه رو درب ...

عزیزم کوچیکه بزرگه رو زده. برعکس گفتی شما. بزرگه که آقاست پسرم خیلی مهربونه

روانشناس نیستم ولی هیچوقت دست روی پسرم بلند نکردم!  اوکی؟

هیچوقت کسیو قضاوت نکنیم چون حتما سرمون میاد حتما 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
خیلی متاسف شدم  اصلا شما اول باید خودت یاد بگیری چطور صحبت کنی  یعنی چی کرم ریخت  ...

عزیزم با ضرب المثل ها آشنایی ندارین شما؟!

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
خدا صبر بده بهمون و برامون صحیحو سلامت نگهشون داره و خیرشونو ببینیم ب حق علی پس این برنامه چیه ک غرو ...

ببخشید ببخشید من دارم پسرمو از پوشک میگیرم میبرمش دسشویی بهش میگم جیش کن پی پی کن دختره پشت در دسشویی خودشو تیکه تیکه میکنه میام بیرون اونو مشغول میکنم میرم داخل میبینم وای یعنی ب گ.و.ه کشبده خودشو دسشویی و سریع میشورم و میدم بیرون میدوم لباس تنش میکنم همزمان ک دارم لباس تن پسر میکنم با سینه ب دختره شیر میدم ساکت شه 

خیلی لذت بخشه انشالااا ب اون دروغگوهایی ک میان تو تلویزیون میگن هیچ سختی نداره خدا ۱۰تا بچه بده ک ِ  لذت ببرن حسابی

همین دیگه چون نمیتونه کامل حرف بزنه تنها راه جلب کردن توجه دیگران براش همین کاراست برا بچه سه ساله خ ...

بله درسته واقعا کاش اصلا کتک وجود نداشت 

داره میگه عذاب وجدان دارم ...ربات نیست ک ،انسانه  کارش خیلی اشتباهه ولی یهو شده الان داره میگه ...

استارتر توی دومین پست شون توی همین تاپیک میگن چطور تربیت شون کنم و من دارم میگم باید از خودتون شروع کنید اول باید درست صحبت کنید و درست رفتار کنید 

چون مادر مظهر تقلید کودکانش هست 

حالا چطور شما متوجه اید فهوای کلام استارتر چی بوده 

اما متوجه تاکید پست من نیستید و فکر میکنید دارم معنی کرم ریختن رو تفسیر میکنم جای تعجب داره !

آهان ، بله شما درست میفرماین  باید مادر دوتا بچه کم سن باشم تا متوجه بشم چقدر موجه هستم توی این شرایط خشونت داشته باشم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )