بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ی بار بدون اینکه حتی ب ذهنم برسه ک کجاش بزنم دوتا سیلی زدم پسرمو هنوز ک هنوزه عذاب وجدان دارم چو ...
الهی دست من قطع بشه یه روز اعصاب نداشتم دخترم گریه میکرد هرچی گفتم ساکت ساکت نشد منم یه سیلی زدم رو اون لپای قشنگش وای یا خدا هنوزم که هنوزه یادش میافتم قلبم شل میشه من خیلی پست و بیشعور و عوضیم خودم میدونم
من چی بگم ی پسر دو ساله ی دختر یک ساله پسره دختر هل میده انقد سرش زمین خورده ک نگو ان روز اب ریخت زم ...
خدا صبر بده بهمون و برامون صحیحو سلامت نگهشون داره و خیرشونو ببینیم ب حق علی پس این برنامه چیه ک غروبا ساعت ۶ میده مصاحبه میکنه با مادرای جوونی ک ۴فرزند و بیشتر دارن همه هم یکی دوسال فاصلشونه و انقد خوشحالو راضین الکی میگن بخدا یکیشم سختیای خودشو داره چ برسه ب ۴ یا ۵ تا قد و نیم قد ب هر حال خدا همه ی بچه رو برا پدر مادرشون نگه داره
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
الهی دست من قطع بشه یه روز اعصاب نداشتم دخترم گریه میکرد هرچی گفتم ساکت ساکت نشد منم یه سیلی زدم رو ...
خدا نکنه عزیز بخدا منم از قصد نبود نمیدونم چی شد یهو دستم رفت سمت صورتش
توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫