2789
عنوان

بچمو زدم 😔😔😔☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 132 پست
چرا دعوا داری خانوم؟! میگم بین بچه ها این درگیری ها پیش میاد ممکنه مادر عصبانی بشه من کار استارتر ...

دعوا ندارم داریم تبادل نظر میکنیم 

عصبانیت اوکی درست ولی کتک بچه ۳ساله؟!

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428

الهی بگردم خب

این وسط دلم بیشتر برای شما سوخت مادر چقدر میتونه مهربون باشه...

ولی همیشه دعوا بین برادرا هست ربطی به تربیت نداره فقط کتکشون نزنید و به باباشون بگو با دادی تنبیهی چیزی کاری کنه کمتر دعوا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی بار بدون اینکه حتی ب ذهنم برسه ک کجاش بزنم دوتا سیلی زدم پسرمو هنوز ک هنوزه عذاب وجدان دارم چو ...

سیلی هرگز نزن. خیلی گناه داره . 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
منم ی بار بدون اینکه حتی ب ذهنم برسه ک کجاش بزنم دوتا سیلی زدم پسرمو هنوز ک هنوزه عذاب وجدان دارم چو ...

الهی دست من قطع بشه یه روز اعصاب نداشتم دخترم گریه میکرد هرچی گفتم ساکت ساکت نشد منم یه سیلی زدم رو اون لپای قشنگش وای یا خدا هنوزم که هنوزه یادش میافتم قلبم شل میشه من خیلی پست و بیشعور و عوضیم خودم میدونم

چی بگم به شما الان !!! ....

داره میگه عذاب وجدان دارم ...ربات نیست ک ،انسانه 

کارش خیلی اشتباهه ولی یهو شده الان داره میگه اشتباه کردم 

شما این وسط داری بهش میگی کرم ریختن چ معنایی داره 

شما اول مادر دو تا بچه ی پشت سر هم بشو بعد بیا غلط ایشونو بگیر

من چی بگم ی پسر دو ساله ی دختر یک ساله پسره دختر هل میده انقد سرش زمین خورده ک نگو ان روز اب ریخت زم ...

خدا صبر بده بهمون و برامون صحیحو سلامت نگهشون داره و خیرشونو ببینیم ب حق علی پس این برنامه چیه ک غروبا ساعت ۶ میده مصاحبه میکنه با مادرای جوونی ک ۴فرزند و بیشتر دارن همه هم یکی دوسال فاصلشونه و انقد خوشحالو راضین الکی میگن بخدا یکیشم سختیای خودشو داره چ برسه ب ۴ یا ۵ تا قد و نیم قد ب هر حال خدا همه ی بچه رو برا پدر مادرشون نگه داره 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
چرا دعوا داری خانوم؟! میگم بین بچه ها این درگیری ها پیش میاد ممکنه مادر عصبانی بشه من کار استارتر ...

مگه نمیدونی اینجا هم روانشناسن و ب اعصابشون مسلطن فقط این مادر بیچاره س ک گناهکاره😒

دعوا ندارم داریم تبادل نظر میکنیم  عصبانیت اوکی درست ولی کتک بچه ۳ساله؟!

کتک آنچنانی که نزده ی نیشگون بوده😅

هر چندددد با تنبیه بدنی مخالفم اما دیگه کار استارترو بزرگش نکنیم شاید ی لحظه نتونسته کنترل کنه خودشو

الان تجربه شد واسشون که دفعات بعد آرامششون حفظ کنن

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
الهی دست من قطع بشه یه روز اعصاب نداشتم دخترم گریه میکرد هرچی گفتم ساکت ساکت نشد منم یه سیلی زدم رو ...

خدا نکنه عزیز بخدا منم از قصد نبود نمیدونم چی شد یهو دستم رفت سمت صورتش

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
دعوا ندارم داریم تبادل نظر میکنیم  عصبانیت اوکی درست ولی کتک بچه ۳ساله؟!

ایشون خودشم نمی‌خواست بچشو کتک بزنه یهویی عصبانی شد و بعدشم کلی پشیمون شده برای هرکسی ممکنه پیش بیاد:)