2789
عنوان

بچمو زدم 😔😔😔☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 132 پست

خیلی هم عیب داره 

تنبیه بدنی همش اشکاله 

نباید از خودتون در بیاین مدیریت کنین 

بچه که هنوز عقل رس نشده اینطور برخورد میکنین 

ده بارم بگین متوجه نمیشه چون بچه است ۵ سالشه

همه این رفتارا در آینده بدترین پیامد ها رو خواهد داشت

برای شفای مادرم حمد بخونید منم میخونم براتون

چطوری باید تربیتشون کرد خیلی دعوا میکنن خسته شدم دیگه😔😔

ایرادی نداره منم با تنبیه بچه‌ها بشدت مخالفم ولی قبول کن بعضی اوقات ماهاهم از کوره درمیریم حالا بیدار شد براش آبمیوه بگیر بوسش کن از دلش دربیار

شاید واقعا منم بودم اینکاررو میکردم نمیدونم والا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون کارارو میکرده که از پای تی وی پاشه باهاش بازی کنه الهی عزیزم منم دو تا دارم کوچیکه هی بزرگه رو ا ...

آره دقیقا میخواست یکاری کنه این تماشا نکنه تلویزیون. آخه من رو پسر بزرگم خیلی حساسم مخصوصا خط قرمزم پرت کردن اشیا و هل دادن هست‌همش بهشون میگم این دوتا کار ممنوعه . نه کامل بلد نیس حرف بزنه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
من خلاصه گفتم دیگه ، کرم ریختن یه اصطلاحه 

اصطلاح درستی نیست برای یک بچه سه ساله

به آدمی میگن کرم ریخت که اونقدر بد ذات و متعفن شده که درونش عین لاشه پر از کرم باشه و بدون دلیل آزار برسونه

اما بچه شما کودک هست و این رفتار ها بین کودک ها از سر لجبازی و ذات بد نیست 

شما وقتی میتونید درست تربیت کنید که خودتون اول مراعات کنید عزیزم 

خسته اید کلافه اید درک میکنم اینو اما اصلا توجیه قابل قبولی نیست برای نیشگون گرفتن به بچه 

آخه چطور دلتون اومد گوست لطیف بدنش رو فشار بدین 

خدای من 💔

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
الکی، داشت باهاش بازی درمیاورد،میزتش بعد هار هار میخندید

من چی بگم ی پسر دو ساله ی دختر یک ساله پسره دختر هل میده انقد سرش زمین خورده ک نگو ان روز اب ریخت زمین ک دختر رد بشه بیفته زمین بخنده من رفتم دختر بگیرم خود پسرم چنان خورد زمین ک نصف صورتش کبود شد من انقد خودمو زدم یعنی فقط میخواستم بمیرم چون کنترل اوضاع خیلی سخت میشه همش در حال حرف زدنم باهاشون ذهنشونو گمراه کنم باهم دعوا نکنن 

منم ی بار بدون اینکه حتی ب ذهنم برسه ک کجاش بزنم دوتا سیلی زدم پسرمو هنوز ک هنوزه عذاب وجدان دارم چون معتقدم بچه رو نباید سیلی زد ۲سالو۸ماهشه طفل معصومم

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

بهتون حق میدم خسته باشید ولی از این به بعد تمرین بیشتری کنید مثل یک مادر آگاه رفتار کنید 

آخه بچه سه ساله نیشگون گرفتن نداره واقعا هرچقدر هم سرتق باشه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

چقدر جالب که مادر همیشه مظلوم هست حتی اگه کتک بزنه.

چون بچه خسته اش میکنه یا شلوغی میکنه حق داره بزنه

خودم مادرم یه پسر شیطون دارم ولی زدن و توهین هیچ توجیهی نداره

توانایی ندارم

حوصله ندارم

بلد نیستم تربیت کنم 

این ها توجیهی نداره

اگر توانایی نداشتین نباید بچه می آوردین

چون کوچیک هست و زورت میرسه میزنی؟ آیا دوست داری همسرت هم چون زورش بیشتر هست شما رو بزنه؟ 

اصطلاح درستی نیست برای یک بچه سه ساله به آدمی میگن کرم ریخت که اونقدر بد ذات و متعفن شده که درونش ع ...

بله حق باشماست . یه لحظه ترسیدم سر پسر بزرگم باد کرده بود و کنترلم خارج شد

آره الان یعالمه توی خواب بوسیدمش ، آخه خیلی ناراحت بودپ پسر بزرگمو بد زده بود 

عزیزم شما مادرید نه داور لازم نیست دخالت کنی و طرف هیچکدومو بگیری برو اسباب بازیای بزرگو جمع کن از جلوی دست و حواسشو پرت کن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
باشه دیگه پس اگه شوهر اسی اسی رو میزد هم همین حرفو می‌زدی ؟!

چرا دعوا داری خانوم؟!

میگم بین بچه ها این درگیری ها پیش میاد ممکنه مادر عصبانی بشه

من کار استارتر تایید نکردم اما انتظار ندارید که ی انسان همیشه به اعصابش مسلط باشه و عکس العملی نشون نده؟!

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
چقدر جالب که مادر همیشه مظلوم هست حتی اگه کتک بزنه. چون بچه خسته اش میکنه یا شلوغی میکنه حق داره بز ...

نه حقیقتا😔😔

بچه های من سه سال اختلاف دارن طرف هیچ کدومشو نمیگیرم یه بار اعصابم خورد بود دعواشون کردم پسرم گفت وقتی ما باهم دعوا میکنیم کاریت نباشه 😐😐😐 

فقط از دور نگاه میکتم یواشکی که یه موقع کار خطرناک نکنن خودشون میتونن از پسش بریبان

وقتی حال هر سه تاتون خوبه با زبون خودشوت تفهیمشون کن یادشون می مونه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم