2789
عنوان

بچمو زدم 😔😔😔☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 132 پست
بله کمک کردم میگم دخالت نکن.نگفتم ک جلوشونو نگیر....اینم ک بچه ۳ساله رو بزنه .جواب عکس میگیره...شما ...

باشه. نمیدونستم اینکه جلوشونو بگیره دخالت نیست. یه چیزی گفتی خودتم موندی.

تو خوبیییی. نظراتت خیلی عالیه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون خانم دکتر بله منم با کتک زدن مخالفم خیلی کم زدمشون وولی گاهی از کنترلم خارج میشه، این براکسیم ...

خواهش میکنم عزیزم 🌹

درمانش این هست که استرس رو از بچه هاتون دور کنید 

بین شون رو صلح بدین 

باید اونها رو مطمئن کنید که دوست شون دارید 

باید مطمئن بشن شما هر دو شون رو به یک اندازه دوست دارید ! هم شما هم پدرشون 

الان بچه های شما ترس از دست دادن محبت شما رو  دارن 

همون لحظه که اومده کنار شما و می‌خواسته بهش محبت کنید به خاطر ترس از دست دادن محبت شما بوده 

این محبت با بچه ها خیلی کارا می‌کنه 

درست مثل یک آدم بزرگ که به مال و خونه و در آمدش تکیه می‌کنه اونا هم تنها تکیه گاه زندگی سون والدین هستن حالا اگر احساس کنند این محبت برای خواهر یا برادر شون هست احساس ناامنی میکنند 

شما باید اونها رو مطمئن کنید که هر دو شون رو دوست دارید ، سعی کنید بین اونها بازی برپا کنید 

بازی مشارکتی که مجبور بشن باهم مشارکت کنند و دوست بشن 

توی خونه هم احتمالا با همسر تون  بحث و دعوا نکنید 

که دچار اضطراب بشن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
فقط سعی کن بهترین و مهمترین و باحالترین ادم زندگیشون باشی این مهمه تا تو جوانی و بلوغ کنارت بمونن .. ...

عزیزم یمقدار بیشتر توضیح میدین؟ چکار باید کرد که بچه در دوران بلوغ سرکش و بی ادب و گستاخ نشه؟ چطور احترام به بزرگتر رو باید اویزه گوشش کنع؟ خیلی میترسم تو اینده جلوم واستن واقعا از بی احترامی به بزرگتر متنفرم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
خواهش میکنم عزیزم 🌹 درمانش این هست که استرس رو از بچه هاتون دور کنید  بین شون رو صلح بدین&nb ...

ممنون عزیزم بازی خیلی باهاشون میکنم ولی خب کار خونه هم خیلی زیاده شما خودتون که میدونید. من شاغل بودم کارمو تعطیل کردم چون الویتم بچه هامن. ولی الان فکر میکنم مادر موفقی نبودم نتونستم درست تربیتشون کنم

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عزیزم یمقدار بیشتر توضیح میدین؟ چکار باید کرد که بچه در دوران بلوغ سرکش و بی ادب و گستاخ نشه؟ چطور ا ...

جلوی بچه غیبت و مسخره کردن دیگران غدقن ...با کوچیک کردن بزرگتر جلو کوچیکتر فقط تربیت بچه ات از بین میره باید احترام از خودت ببینه ...میدونم گاهی ما مادرها تحت فشارهای زیادی هستیم و نیاز داریم با یکی در موردش صحبت کنیم ولیبچمون هم حضور داره ...یجوری ک مثلااا نفهمه باید یکمی ارام بگی یخورده داستان بگی تو فیلم سریال بوده نفهمه خلاصه ک تو داری در مورد عمه اش باباش خاله اش حرف میزنی چون وقتی ببینه تو داری از انها بد میگی نمیتونه تحلیل کنه ک این ی انتقاده فقط 

اینم خوبه لطفا راجع ب از پوشک گرفتن بچه راهنماییم کن

عزیزم از پوشک گرفتن کار زیاد راحتی نیست اینکه تصور کنی دیگه هیچ جیشی تو شلوارش نمیکنه و تا ببریش دسشویی سریع کارشو انجام میده اینطور نیست ولی کم کم اگاه میشه میفهمه داره جیش میکنه میفهمه قدرت اینو داره ک جیششو نگهداره دوباره جیش کنه جیش کنه سردش میشه و چندشش میشه دیگه ان راحتی نداره تو پوشک بخاطر این مسائل ک براش پیش میاد کم کم میفهمه ک مثانه اش پر شده این احساس بد بخاطر جیش ک داره باید صدات کنه به هر حال پروسه زمان و حمایت و صبر نیاز داره و اینکا واسه بچه تو هر چیزی و هر اتفاقی ی تجربه محسوب میشه اگه حتی تو خودش جیش میکنه داره نسبت ب خودش اطلاعات بدست میاره 

عزیزم یمقدار بیشتر توضیح میدین؟ چکار باید کرد که بچه در دوران بلوغ سرکش و بی ادب و گستاخ نشه؟ چطور ا ...

من اجازه نمیدم پدر با بچه سوپر مارکت بره و بهش بگه هر چی میخای بردار حق انتخاب را کم کم بهش میدم مثلا نمیگم بیا لباستو تنت کنم میگم بیا کمکت کنم لباست بپوشی یا سر مسائله دعوا با خواهر بردار سعی کن ب پسرت بگی وای اون داداش تو ...ادمها از احساس مالکیت خوششون میاد تو هر سنی بگو داداشتته نگو فلانی چرا زدی کم کم میگه تو ذهنش باید از داداشم ک مال خودمه مهربان باشم در کل همه احساسهای خوب و ادمها به خودش ربط بده داداشته ب پدرت سلام کن با دوستت تقسیم کن ...مثلا خیار دو قاچ کن بگو این مال شما اینم بده ب داداشتت ممنونم گلم