2789
عنوان

بچمو زدم 😔😔😔☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 132 پست
آخی عزیزم. شوهرم رو سیلی خیلی حساسه همیشه بهم میگه اینارو سیلی هرگز نزنیها راضی نیستم ازت

راست میگه بچه ها هیچ پناهی ندارن جز مادر مامانا براشون همه چیزن وقتی آدم از پشت و پناهش کتک بخوره خیلی سخته چون بعد کتکم باز میرن بغل همون آدم چون پناهشونه 

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راست میگه بچه ها هیچ پناهی ندارن جز مادر مامانا براشون همه چیزن وقتی آدم از پشت و پناهش کتک بخوره خی ...

آره دقیقا. کاش پسش نمیزدم ولی خیلی عصبانی بودم ممکن بود داداشش رو بکشه خیلی شدید زد توی سرش

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عزیزم کوچیکه بزرگه رو زده. برعکس گفتی شما. بزرگه که آقاست پسرم خیلی مهربونه

دیگه بدتر.

من جواب اون خانومو دادم که میگه دخالت نکن. آخه دو تا بچه کوچولو رو که نمیشه به این امید که خودشون بفهمن رها کرد. باید مراقبشون بود. کار شمام خیلی سخته. بزرگه رو بفرست مهد کودک 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دیگه بدتر. من جواب اون خانومو دادم که میگه دخالت نکن. آخه دو تا بچه کوچولو رو که نمیشه به این امید ...

بزرگه پیش دبستانی میره . امروز که تعطیل بود

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
مامانای عزیز اول چند سال یاد بگیرید اصول تربیت فرزند رو بعدش بچه بیارید که مشکلی پیش نیاد :/

الانم مشکلی پیش نیومده عزیزدلم ی مادر همونطور ک شبا دلداری میده بیدار میشینه دو تا ویشگون گرفته بابا اینجوری عذاب وجدان ندید بهش ...اتفاقا وقتی انقد رو تربیت بچه هاش حساسه من مطمئنم بهترین بچه ها رو داره و بهترینها تربیت میکنه تو مادر خوبی هستی نگران هیچی نباش ..

عزیزم با ضرب المثل ها آشنایی ندارین شما؟!

شما احتمالا نمیدونید کاربرد جمله ی کرم ریختن برای چه کس یا کسانی هست !! موضوع ضرب المثل  نیست 

موضوع ضرورت کاربرد و جایگاه کاربرد اون ضرب المثل هست 

و برای یک بچه ۳ ساله این جمله  درست نیست 

یک مادر باید اول خودش مراقب باشه تا بتونه درست تربیت کنه ( استارتر توی دومین پست میگن چطور تربیت شون کنم ) 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ببخشید ببخشید من دارم پسرمو از پوشک میگیرم میبرمش دسشویی بهش میگم جیش کن پی پی کن دختره پشت در دسشوی ...

عزیز دلم پسرت اگه دوسالشه زوده برای از پوشک گرفتن تا ۳ سالگی وقت داره پسرا کلا از دوساله نیم ب بعد باید بگیری ک لگنشون سفت بشه منم پسرم دوساله ۸ ماهشه نگرفتم هنوز  بنظرم پوشکش کن بذار دخترتم بزرگتر بشه بفهمه ک اونجوری اذیت نشی فدات شم آره بنظر منم دروغ میگن تبلیغ فرزند آوری میکنن

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫
عزیز دلم پسرت اگه دوسالشه زوده برای از پوشک گرفتن تا ۳ سالگی وقت داره پسرا کلا از دوساله نیم ب بعد ب ...

دیگه تموم شده حتی نصف شب بیدار میشه میگه مامان جیش من کل شب بیدارم ..میبرم جیش اب میدم کوچیکه رو پامه یا شیر میدم ..

آره دقیقا. کاش پسش نمیزدم ولی خیلی عصبانی بودم ممکن بود داداشش رو بکشه خیلی شدید زد توی سرش

دیگه پیش اومده ب خودت عذاب وجدان نده اون نمی‌فهمه هنوز درستو غلطو چیزای خطرناکو از جلو دستشون بردار وقتی اینجور شرایطی پیش میاد هردوشونو صدا کن بگو بچه ها بیاید پیشنهاد بازی بدید بعد بازیو شرو کن باهاشون خودتم یواش یواش کنار برو بذار باهم بازی کنن دوست باشن طرف هیچکدومو نکش چون اونی ک طرفشو گرفتی خوشحال میشه اون یکی ناراحت بعد اختلاف پیش میاد بینشون

شما احتمالا نمیدونید کاربرد جمله ی کرم ریختن برای چه کس یا کسانی هست !! موضوع ضرب المثل  نیست&n ...

اتفاقا من دقیقا میدونم معنی "کرم ریختن" چی هست و منظور استارتر از به کار بردن این جمله چی بوده.

ایشون کاری کرده و الان عذاب وجدان داره. حالا بعضیا به جای کمک و راهنمایی درست، نمک روی زخم میپاشن یا گیر میدن به جملات استفاده شده!!

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دیگه تموم شده حتی نصف شب بیدار میشه میگه مامان جیش من کل شب بیدارم ..میبرم جیش اب میدم کوچیکه رو پام ...

خدا بهت صبرو آرامش بده خواهر اگه کسی کنارت هستش کمک بخواه ازش ک کمتر خسته شی و عصبی

الاان فقط ب این فکر کن وقتی پسرت اونجوری شروع کرد ب پرت کردن و زدن سریع باید ذهنشو ب ی چی دیگه مشغول کنی مثلااا یهو زنگ بزن باباشون بلند بگو چی برای پسرم چی خریدی الکی بزار بدوه بیاد پیش تو  زود از یادش بره بگو بیااا لباسهاا جمع کنیم بریم بیرون باهم نون بخریم وااای ان دفه با من امدی اقا نوانا گفت چ پسر با شخصیتی چ عاقله چ مودبه این نونهاا ب این خوبی برا اون میپزم  داستان بباف دیگه