2777
2789
عنوان

ببخشیدا ولی خیلی مسخره اس

165 بازدید | 19 پست

۲۰ سالمه (گفتم که نپرسید) 

من چون عاشق رنگ قرمزم رو چیزایی که در موردش باشه حساسم و دقت میکنم

یه تاپیک دیده بودم نوشته بود پوشیدن مانتوی قرمز بیرون اشکالی داره؟ بعضیا گفته بودن خوب نیست بعضیا هم گفته بودن فقط مهمونی میپوشیم 

خواستم بگم این خیلی اشتباهه قرمز باعث انگیزه و حس خوب میشه و اصلا پوشیدنش بد نیست

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

قرمزرنگی جذابه واین بده

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اخرین تاپیکمو گزارش بزنید ممنونم هر کی گزارش زد لایک کنه 🥹♥️

ی سوال گزارش ک بزنن تعلیق نمیشیم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

موافقم اما  متاسفانه همچین طرز فکریم هست که میگن خوب نیست فلانه ..

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خوبه که 

اینکه من خیابان راه برم همه جدلم بشن ودیدبزنن  جالب نیس یکم

چون ازاونطرف...

از اونجایی که رنگش خیلی تو چشمه و شاید مانتو هم پوشیده نباشه گفتن خوب نیست

خب درسته برای مذهبی ها آره 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

اره.منم با تو موافقم تا جوونی میشه این رنگا رو پوشید.

حالا من ۱۷ سالم بود ی کاپشن صورتی خریدم.دوستم گفت چرا صورتی خریدی قهوه ای چیزی میخریدی😐😑حالا خودش الان زرد و صورتی اینا میپوشه.۲۶ سالشم هس.الان

با افتخار *معلم*