2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری درست کنم 

اوتمیل با جو دو سر پرک و شیر درست میشه و مدل ها و طعم های مختلف داره

مثلا اوتمیل هویج، یا توت فرنگی و شکلات، یا موز و گردو و.. 

من خودم موز و گردو رو  دوس دارم، که شیر میخواد، عسل میخواد، موز میخواد، جو دو سر پرک میخواد و یه کم گردو خورد شده، و اگه دوس داشتی شکلات یه کم

هم نوع سرد داره و هم گرم، برا گرم باید شیر رو بجوشونی ولی برا سردش لازم نیس

جو دو سر پرک رو داخل شیر خیس میکنی، بعد بهش عسل اضافه میکنی بعد موز خورد شده رو بهش اضافه مبکنی و بعدم گردو خورد شده، همه رو باهم مخلوط میکنی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
من اوتمیل خیلی دوس دارم بیشتر به عنوان صبحانه اس البته

چجوری درست میکنی؟

خوشمزه میشه؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
چجوری درست میکنی؟ خوشمزه میشه؟

طرزشو در ریپلای به استارتر نوشتم 

اره عزیزم خوشمزه اس،طعمشو دوس دارم، در جریان رژیم گرفتنم یاد گرفتم

طرزشو در ریپلای به استارتر نوشتم  اره عزیزم خوشمزه اس،طعمشو دوس دارم، در جریان رژیم گرفتنم یاد ...

عشقم ببخشیدا

سردش رو شب قبل درست کنم بزارم تو یخچال اوکیع؟

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
عشقم ببخشیدا سردش رو شب قبل درست کنم بزارم تو یخچال اوکیع؟

اره خوبه مشکلی پیش نمیاد، ما معمولا شب قبلش برا صبحانه درست میکردیم، داخل ظرف در بسته میذاشتم بخچال

اره خوبه مشکلی پیش نمیاد، ما معمولا شب قبلش برا صبحانه درست میکردیم، داخل ظرف در بسته میذاشتم بخچال

مرسی عزیزم حتمن امتحان میکنم♥️