2777
2789
عنوان

بی غیرتی

3976 بازدید | 40 پست

دیشب تو تلگرام بود اتفاقی به یه کانالی برخوردم

یعنی پشماااااامممممم ریخت

میگفت عکس ناموستون و بفرستید

یه نفر مامانش خواب بود عکس گرفته بود

از خواهرش از خالش

یا داشت سفره رو باز میکرد این بی شرف عکس گرفته بود

میگفتن مامانت چه ....آدم همچین خواهری تو خونه داشته باشه .......

انقد عکس بود اونجا که با دهن باز داشتم به این بی غیرتی و حرفای ناجوری که به هر کدوم میزدن نگاه میکردم

یکی عکس زنداییش و گذاشته بود.

خواهش میکنم تو خونه لباس درست بپوشید

نه تنها خونه من خودم انقد حالم بد شد از حرفاشون دلم میخواد با نقاب برم بیرون 

از دیشب تو شوکم اصلا😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..

بچه ان

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از اینا انقد زیاد شده 

من ی بنده خدارو میشناسم عکس زنشو نشون همکاراش داده . بهشونم پیشنهاد داده ک ی شب بیان خونش این فیلم بگیره اونا ترتیب زنشو بدن

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

تو خونه چادر به کمر راه بریم 

تربیت نادرست اون خانوادست که بچه همچین کاری میکنه وگرنه من تو کل خاندانمون همچین آدمی ندیدم همه مردای فامیل اگه هیچ باشن یا هرچی به زن فامیل چشم ندارن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

اگه یکی تو خانواده میزد تو دهنشون دیگه از این غلطا نمی‌کردن 

انقد هیچی بهشون نگفتن که هر غلطی میکنن

بعدم کسی که مریضه تقصیر بقیه نیست که آدم تو خونه خودش لباس راحت نپوشه پس کجا راحت باشه ؟

درضمن مشکل از تربیت هست 

😳

باور کن . نمیتونم بگم کیه ولی ماهی ی بار تو مهمونیا همو میبینیم . از فانتزیای عجیب شوهرش میگ . چن بارم بهش گفتم اینا چیزای خصوصی زندگیته ب کسی نگو . میگ من با این مرد هرزه چیز خصوصی ندارم

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

خواهش ميكني توي خونه لباس درست بپوشيم؟؟؟؟ وا اونا مريضن شما چرا؟ حمومم نريم؟

به حموم چه ربطی داره😐

طرف با تاب و ساپورت نشسته تو خونه خبر نداره پسر بی غیرتش عکس ننش و میفرسته هزار تا کامنت بگیره

شاید سنشون کمه متوجه نمیشن

تنها چیزی که تو همشون مشترک بود لباس باز پوشیدن بود تو خونه

یه نفر عکس خواهر ۱۷ سالش و با نیم تنه و شلوارک گذاشته بود

یه نفر نبود با پیراهن معمولی و شلوار عکس بزاره در ضمن اگه میزاشت هم جاییش معلوم نبود که این بی شرفا قربون صدقش برن😐

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز