2777
2789
عنوان

بی غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4132 بازدید | 40 پست
به جای لباس پوشیده پوشیدن، یه کار دیگه هم میتونید بکنید یا بچه هاتون رو درست تربیت کنید یا آدم مزخر ...

بیش تر عکس ها به صورت اتفاقی گرفته شده بود

طرف خبر ندارههههه چه بی شرفی تو خونشه

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
به حموم چه ربطی داره😐 طرف با تاب و ساپورت نشسته تو خونه خبر نداره پسر بی غیرتش عکس ننش و میفرسته ه ...

خب اونيكه بيماره توي خونه با چادرم باشي حموم كه ميري يه جايي گوشي رو ميزاره فيلم ميگيره

بيمارن! راهش رو پيدا ميكنن!

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور کن . نمیتونم بگم کیه ولی ماهی ی بار تو مهمونیا همو میبینیم . از فانتزیای عجیب شوهرش میگ . چن با ...

خيلي احمقه كه كاري نميكنه

پسفردا طرف فانتزيش رو عملي ميكنه فيلم ميگيره پخش ميكنه ميگه زنم با چند نفر بوده بدبختو ميگيرن اعدامش ميكنن آبروشم ميره

خيلي احمقه كه كاري نميكنه پسفردا طرف فانتزيش رو عملي ميكنه فيلم ميگيره پخش ميكنه ميگه زنم با چند نف ...

ن بابا فانتزیاشه . یا میگف شوهرش تصادف کرده دوستاش ک میومدن عیادت این ب زنش میگفته با تاپ و شرتک باش پیششون دوس ندارم خودتو تو صدمن لباس بپیچونی . یا فرستادش روی پاش و روی ساق دستش دوتا تتو بزنه ک هروقت مهمون میاد خونش تتوهای زنشو ببینه

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

تو خونه چادر به کمر راه بریم  تربیت نادرست اون خانوادست که بچه همچین کاری میکنه وگرنه من تو کل ...

بحث تربیت درسته ولی

بیش تر عکسا به صورت اتفاقی گرفته شده بود

مثلا زنداییش با تیشرت و ساپورت داشت سفره پهن میکرد

طرف با تاب و شلوارک نشسته تو خونه خبر نداره پسر بی غیرتش عکس ننش و میفرسته هزار تا کامنت بگیره

شاید سنشون کمه متوجه نمیشن 

تنها چیزی که تو همشون مشترک بود لباس باز پوشیدن بود تو خونه

یه نفر عکس خواهر ۱۷ سالش و با نیم تنه گذاشته بود

یه نفر نبود با پیراهن معمولی و شلوار عکس بزاره در ضمن اگه میزاشت هم جاییش معلوم نبود که این بی شرفا قربون صدقش برن😐

وای یا خدا

میگم ک زیاد شدن . حس میکنن این ی جور روشن فکریه یا حس خوبی داره ک زنشونو ب نمایش بذارن . خدا اخر عاقبت همه مونو بخیر کنه

خيلي احمقه كه كاري نميكنه پسفردا طرف فانتزيش رو عملي ميكنه فيلم ميگيره پخش ميكنه ميگه زنم با چند نف ...

مدام جلو چشمش باشی با اون لباساکه بیماریش بدتر میشه عکسای بیش تری میگیره.

ولی واقعا باید از ریشه حل بشه

میگم ک زیاد شدن . حس میکنن این ی جور روشن فکریه یا حس خوبی داره ک زنشونو ب نمایش بذارن . خدا اخر عاق ...

بیماری واقعا

کلمه بی غیرت و با رسم شکل ندیده بودم

ن بابا فانتزیاشه . یا میگف شوهرش تصادف کرده دوستاش ک میومدن عیادت این ب زنش میگفته با تاپ و شرتک باش ...

و خانم هم دست به سينه هر كاري ميگه رو انجام ميده؟؟؟؟؟؟

بحث تربیت درسته ولی بیش تر عکسا به صورت اتفاقی گرفته شده بود مثلا زنداییش با تیشرت و ساپورت داشت س ...

عزیزم تو ‌٫ تو اون خانواده نبودی که ببینی خانواده درستی داشته یا نه این اعترافاییم که میبینی چرای بیش نیست نمیگم نیستن همچین آدمایی اتفاقا زیادم هست 

ولی آدم نمیتونه تو خونه حجاب بزنه 

بیرون از خونه که اگه سالمون بیفته میگیرنمون تو خونه هم باید حجاب بزنیم !!!!!! پس ما زن ها کجا راحت باشیم ؟ نظرت چیه مثل مرد هارو منقرض کنیم ؟! اگه حامله شدیم پسر بود سقطش کنیم 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

من با این ک زنم غیرتم خیلی بیشتر از مرداست 

ی بار تو دبیرستان دوستم ی فحش داد ک توش مادر بود ب حدی حساسم روی خانوادم خصوصا مادر و پدرم انچنان زدمش ک دندونش شکشت دهنش خون بود فقط . رفت شکایت کرد ی سال قسطی دیه دندونشو میدادم .‌ خدانکنه کسی بخاد با ناموسم کاری داشته باشه 

2790
2778
2791
2779
2792