2821
2789
عنوان

بی غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4161 بازدید | 40 پست
و خانم هم دست به سينه هر كاري ميگه رو انجام ميده؟؟؟؟؟؟

ی بار با اسید تهدیدش کرده ک اگ انجام ندی اسید میریزم  اینم مجبوره انجام بده

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

ی بار با اسید تهدیدش کرده ک اگ انجام ندی اسید میریزم  اینم مجبوره انجام بده

چرا طلاق نمیگیره !؟ میتونه راحت مدرک جمع کنه حتی شکایتش کنه پدرشو در بیارن 

پس زنه هم بدش نمیاد

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا طلاق نمیگیره !؟ میتونه راحت مدرک جمع کنه حتی شکایتش کنه پدرشو در بیارن  پس زنه هم بدش نمیا ...

بچه دارن . حتما بدش نمیاد . چمیدونم والا زندگیا چرا اینجوری شده

عزیزم تو ‌٫ تو اون خانواده نبودی که ببینی خانواده درستی داشته یا نه این اعترافاییم که میبینی چرای بی ...

من این گذاشتم که بگم مراقب باشید

همه که تحت تربیت درست قرار نگرفتن

تو خونت راحت باش

پیش شوهرت

نه پیش خواهرزاده اش که بعدا بیاد عکسی به عنوان زنداییش بزاره تو این گروها یا حتی خاله اش

تا اسم حجاب اومد فک میکنین من چادر و میگم

اما من پوشش درست و گفتم با یه تیشرت یا پیراهن و شلوار هم میشه راحت بود

حتما باید تاب و شلوارک باشه؟

مشکل اونا باید از ریشه حل بشه

اما من هشدار دادم شاید کسی دورتونه که این طور بیماره و شما خبر ندارید تنها کاری که میتونید انجام بدید درست حسابی لباس پوشیدنه . 

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
ی بار با اسید تهدیدش کرده ک اگ انجام ندی اسید میریزم  اینم مجبوره انجام بده

عزيزم اين خانم چه نسبتي با شما دارن؟ چرا راهنماييش نميكني از اين جاني و منحرف جنسي جدا شه؟ 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
عزيزم اين خانم چه نسبتي با شما دارن؟ چرا راهنماييش نميكني از اين جاني و منحرف جنسي جدا شه؟ 

از اقوام دور هستن ... والا فقط من نیسم ک میدونم فکر میکنم خاهراش و زنداداشاش هم میدونن این جریانو . اینا باهم دوست بودن حتی توی دوران دوستی فهمیده بوده ک این یکم غیر عادی برخورد میکنه اما گفته هیچ اسیبی ب زندگیش نمیزنه و ازدواج کردن .. 

از اقوام دور هستن ... والا فقط من نیسم ک میدونم فکر میکنم خاهراش و زنداداشاش هم میدونن این جریانو . ...

شما مشهدی هستی؟🥲

خوش به حالتون همشهری آقایید

من تا حالا مشهد نیومدم

دلم خیلی شکسته از اینکه تا حالا قسمتم نشده برم

لطفا برای منم دعا کنید🥲♥️

جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
شما مشهدی هستی؟🥲 خوش به حالتون همشهری آقایید من تا حالا مشهد نیومدم دلم خیلی شکسته از اینکه تا ح ...

بله عزیزم . ان شالله قسمتت شه ب زودی زود بیاین پابوس اقا 

بیش تر عکس ها به صورت اتفاقی گرفته شده بود طرف خبر ندارههههه چه بی شرفی تو خونشه

خب یکسری از این بیشرف ها که میگی بچه هاشون بودن.

البته به نظرم به جای بیشرف بهتره بگیم بچه ای که مرزها و حد و حدود خانواده رو به وقتش یاد نگرفته

به حموم چه ربطی داره😐طرف با تاب و ساپورت نشسته تو خونه خبر نداره پسر بی غیرتش عکس ننش و میفرسته هزا ...

ربطی به پوشش نداره طرف مادر و خواهرش محجبه هستن و هم بیرون هم توی خونه پوشش کامل و خوبی دارن ولی میبینی عکسش رو با چادر و با لباس توی خونه پخش میکنه یذره توی تلگرام بچرخی زیاده به اسم بیغیرتی روی مامان یا خواهر یا کاکولد که معمولا داخل کانال ها یا گروه های مدیا ازاد تلگرام میفرستن عکس هارو شما بزن زاپاس مدیا ازاد و یکی یکی عکس و گیف های داخلشون رو ببین متوجه میشی که چادری هم هست و اصلا بعضی کانال ها با نام های مامانم چادری و... فعالیت میکنن متاسفانه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز