2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام اگه هنوز سقط نکردی  صبر کن خودش دقیقا به موقعش بدنت متوجه مشکل میشع و میفتی به خونریزی . ولی برای تسریع کاچی بپز یا ادویه مخصوصش از عطاری بگیر 

یک نوشیدنی هست شیشه قهوه ای داره اسمش ویتامین ث هست . کافیین داره .. اینم باعث میشه زودتر سقط کنی. 

ولی کسانی که بچه هست فقط بچه ناقص میشه سقط نمیشه ها . این برا شما که اصلا بوه نیست و مرده .. سقط تسریع میکنه .. 

اینم بگم خیلی خونریزی میکنی .. نترس . اولش اینقد خون میاد با لخته . اونا اصلا هیچی نیست . یه چیزی شبیه جیگر . با یکه کیسه اب و یک لوله . با کلی بافت مثل پرده باید بیاد

سلام اگه هنوز سقط نکردی  صبر کن خودش دقیقا به موقعش بدنت متوجه مشکل میشع و میفتی به خونریزی . و ...

سلام عزیزم فعلا ک سقط نشده لعنتی فقط یه ساک ۳۳ میل گفتم فردا برم دکتر قرص بزاره برام این نوشیدنی از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟

سلام عزیزم فعلا ک سقط نشده لعنتی فقط یه ساک ۳۳ میل گفتم فردا برم دکتر قرص بزاره برام این نوشیدنی از ...

سوپر مارکتا داره ..   من دوبار بستری شدم .. بهم دارو نمیدادن .  

دیگه دکتر گفت دو هفته دیگه صبر کن . منم زعفرون دم کردم خوردم با گل گاوزبان. افتادم رو خون ریزی خیلی کم . بازم دکتر گفت برو خونه شدید شو بیا زایشگاه .. اومدم واقعانم حالم بد بود روحی . . کاچی خوردم دوتا بشقاب..    شبش که خواستم بخوابم  همین نوشیدنی ویتامین سی کافین دار. روشم نوشته برا بارداری بده .. بچه ناقص میشه .  ولی کن بچه قلب نداشت . نصفشو خوردم .. دیگه نصف شد اینقد خون ازم میریخت فک میکردم میمیرم .. رفتم زایشگاه .. درد پریود بود و خون ریزی شدید بعد اومد . تازه فک میکردم لخته ها که میاد تموم شده. تازه اخر کار دیدم چیا که نبود .. یه چیزی شبیه جیگر . لوله و کیسه . یه سری پرده و بافت ..خیلی خیلی درد ناک بود تازه بچه هم تو کیسه همه چیز داشت . اینا گفتم باهاش مواجه شدی نترسی .  الانم بعد ده روز لکه دارم . فردام میرم سونو دوم . ببینم باقی نداشته باشه. خداکنه نباشه. دیگه واقعا نمیخام قیافه دکترا رو ببینم 

سلام عزیزم فعلا ک سقط نشده لعنتی فقط یه ساک ۳۳ میل گفتم فردا برم دکتر قرص بزاره برام این نوشیدنی از ...

اگه اولین بچه هست میگن دارو نگیری یا کورتاژ نشی بهتره.. ببین زعفرون بخور ببین شروع نمیشه سقطت ..؟ بعدم من فک میکنم زمان خاص دارع..یعنی بدن یباره دفعش میکنه . البته نظر منه . ولی اینا که گفتم تسریع میکنه کنده شدنش رو

یجا نوشتی مشکل قلب داری ؟ عزیزم اگه مشکل قلب داری هیچی ازینا استفاده نکن .. دارو گیاهی اینا .. حتما زیر نظر دکتر و داخل بیمارستان سقط کن . باشه ؟  ترسم نداره. مثل پریوده ولی شدید تره . مثل طوفان میاد و میره 

عزیزم شما طبیعی سقط شدی پس چرا بیمارستان میرفتی؟ گیاه عروس پشت پرده چطوره؟

من خیلی خونریزی داشتم . بعد ترسیدم. خیلی خوب بود زایشگاه رفتم.. خیلی هوام داشت ماما. بهم کمک میکرد . 

عروس پشت پرده نخوردم ولی شنیدم بعدش باردار شدن سخت میشه . تو نی نی سایت خوندم 

عزیزم میشه بگی چندهفته سقط کردی و دردت چقد طول کشید؟؟؟؟

من یازده هفته ولی بچه هشت هفته بود  

ببین من اولش اصلا درد نداشتم . یعننی فقط خون زیادی مثل چشمه میریخت بیرون لخته های گنده..  بعدش  خون ریزی خیلی کمتر شد دل درد پریود گرفتم تازه دردش خیلی قابل تحمل تر بود. میرفت و میومد . بعد دیدم جفت و کیسه اومد بیرون. بعدش هی بافت اومد و یهو اروم اروم شدم

من یازده هفته ولی بچه هشت هفته بود   ببین من اولش اصلا درد نداشتم . یعننی فقط خون زیادی مثل چش ...

برای من فقط یه کیسس ب نظرت راحت تر سقط میشه یا نه؟

من کیسه بارداریم ۳۵ میل،،،بره شما چند بود کیسه؟؟؟